D 人成日話安心出行隻 app 有問題,其實你裝過未?

1001 回覆
179 Like 9595 Dislike
屌你,你快D死啦撚樣
裝你老母閪
唔好再覆樓主啦🙏🏻比啲時間佢準備身後事啦
又block 多一個打手
你咪支那樣 仲衰
佢睇唔到睇唔到
無論你講咩偉論都好,唔柒裝就係唔柒裝,裝你老母個閪呀
D人成日話屎好臭,其實你食過屎未?
Lm
內地好多人已經打左,包括我好多做醫護朋友,醫科生等等。暫時冇人話有問題。不過我都係唔會打。睇定D先。一般第一水產物好多時都有問題。
死賤種
又block一件傻閪
躝撚番入你老母個花柳閪到啦
人雲亦雲 你老母做雞冇比錢你交學費
大個要出黎做五毛咁撚冚家剷
你老母啲骨灰有地方放未呀
樓主返大陸啦,洗唔洗個app寫明要拎你資料呀
你火星黎?有冇啲IT sense?
咒你老母個臭化閪咩
幫政府維穩都夠你落十八層地獄永不超生啦冚家剷
你老母生生世世做比支那狗屌完再屌買一送二嘅愛滋雞呀
醫院係焗要打,你估佢地想咩

如果拷問下良心,覺得支那政權可信,建議用番支那疫苗,唔好用外國貨,咁先對得起你今日講過嘅說話

好似私煙咁
你去次新彊先出黎 9up啦
正呀,多謝樓主出呢d POST又可以block 幾件五毛賤畜啦
真心屌都費鳩事 2021 仲信共產黨 支那仔真係賤 唔通共產黨監視你會直接喺個Apps度寫埋俾你睇咩 同埋重點唔係怕比資料人 係你比資料邊個 同其他Apps嚟俾就知樓主係弱智
又Block多件
一個夏天玩大左 一個依個post群魔亂舞
啲五毛柒頭盲字都唔識多個就躝出黎廢up
依個香港有你依班人真係慘過食屎
唔填野等於攞唔到資料都up得出 做五毛都比啲水準呀大佬
facebook你夠冇填電話啦 佢點match你啲fd比你add呀
你老母比狗屌生到你隻雜種狗冇腦呀
你以為我會唔知老共D做事方法?
都係果句。

1. 我冇叫你裝。
2. 你唔信個政府,你可以考慮移民。
3. 如果冇本事移民,你就俾心機工作搵錢,而唔係日日係連登屌人搵快感。

所以上面班人真係抵撚死。自己冇本事,淨係識係度吵。咁叻咪走囉,個政府唔會因為你屌兩句就結束架。
我份人諗嘢好簡單
總之政府/黑警就係唔岩
扶阿婆過馬路都係唔岩
4.乜柒都唔識on撚99咁突個龜頭出黎比人屌
人雲亦雲
咁姐係點,好亂,到底你係相信定否認緊支共,

小心講野,你要知道自己係裝左安xx, 分分鐘去支那比人捉去再教育
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞