死亡筆記睇到L死左之後想棄

518 回覆
471 Like 17 Dislike
佢就係想講點都會有人承傳前人未完成嘅事
一路有PQRST有咩問題
欺詐遊戲都幾好,不過我無睇晒,唔知結局係點。以前睇頭幾本睇得幾開心
咁企番喺作者嗰邊唸 如果一開始就冇expect過要咁發展 好難喺再喺鬥智嗰方面做得咁完整
而家睇真係「不如求其撚順吓佢意完咗佢算啦」咁嘅心態咁上下去寫個結局
咁咪係第一下政治操作之後mark實你搵人射掛你
難在班下屬唔會跟
電影先係正版結局
唔使直接KO L,只需要斷L/所有調查者的主要支援就夠哂。世界上”冇錢萬萬不能“。
係得啊,不過有效期係23日囉
現任總統下令封殺L,最多23日後死咗又下一任總統上台
你根本唔知新任會唔會陽奉陰違,咁係咪繼續照殺?
三個月內搵唔到L出嚟就要死,做領導人仲驚險過俾人派去伊拉克
到時仲有邊個出嚟選總統選議員?
L一開始就用假名,連各國元首都唔知佢真實身份,仲突登自己用多個假身份做世界第二同第三偵探,等人想查佢嘅時候都會變咗搵L查自己
港父你都係上少啲微博重溫返先啦
真 死左即刻無心機睇 棄左
個行政命令有效
但件事最終唔可以導致任何第三者死亡
否則控制既人會心臟病死
明條rule29點運作未?
玩邏輯遊戲我最熟
你話L唔係人
總之就冇任何第三者死
包括L
明未
依家係本筆記同你玩文字遊戲
唔係你同本筆記玩文字遊戲
咪撚理佢啦 skip咗條友之後成個post正常幾多
人地戇鳩你地又跟住玩埋一份
你要點斷?
斷之後啲決策者死哂咁班下屬跟唔跟
覺唔覺得怪
L mark死你佢比人斷資源第一下就拉你先啦
班下屬唔係機械人黎架
激到訓唔撚到覺
仆街了
仲喺度死撐緊
咪話左最後殺唔到L
佢會落到命令
班人就算做野都唔會殺到
明條rule29未
唉條友真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞