[英國巴絲入]英國返香港遙遙無期

1001 回覆
17 Like 196 Dislike
我手頭上仲有張5月2號返香港嘅機票
呢一張機票係有一月中不斷改期改到5月2號
申請緊BNO VISA就可以
sor 無追post 請問你係邊做covid 個 test 如果係社區中心做 你未知幾時返你填咩?
唔明你問乜
咩叫未知幾時返你填咩?
係社區中心做test 要填返回日子 咁我無諗住返黎 想睇下大家點填
岩岩先知覆錯post
求撚其得
過左去就神仙
巴打想問下你
個Test result係寫RT-PCR定就咁PCR?
我過兩日去杜拜過冷河
但買杜拜返香港機票又要泰國轉機
泰國連轉機都要有RT-PCR result
而家鳩send緊email問邊間lab/clinic有齊ISO同RT-PCR
如果無就要做兩次test
RT-PCR, PCR兩個其實係名差異 話接受PCR即係兩樣都接受

我估你係搭Emirate Airline? 咁泰國只係中途站,唔會落機喎
咦係喎
得一班機 見有個1stop 仲以為要轉機
咁就簡單得多
唔該晒巴打
你係咪已返左香港?
如果係順利拎埋ISO cert的話我到時去返你上面講個間做test
放埋監
你搭emirate去嗰間做冇記錯120/130AED,到時同比錢到講就有discount
唔使搶機票啦
五月頭可以返香港
鄭月鵝記者會
5月中番去又唔洗住指定青衣酒店又唔洗挨貴機票 依家好似玩9上星期搶機票果堆人
好慘
痴撚線撚狗咁撚港共政府
有無人已經book左機票5月中番香港 唔知上星期搶到機票嘅人點諗
唔使book 本身有機票喺手 改咗2 May
2號佢開左? 我見未有確實日期唔敢買咁早
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞