[英國巴絲入]英國返香港遙遙無期

1001 回覆
17 Like 196 Dislike
原本15 號走而家cx 又同我轉早咗一日
我原本11號而家佢改左我去12號
報告一下先
我聽日1220機 今日去咗做Test
要即日出result俾貴少少
朝早九點做test 啱啱5點幾出result
Email有好多份嘢可以download

首先有份fit to fly cert 唔po啦費事遮漏嘢自爆
同埋有張certificate of accreditation

不過問題嚟啦 佢係ISO 17025:2017
唔係ISO 15189

不過佢又有份嘢解釋 話只係apporoved by relevant authority

咁又google佢份cert嗰accreditation no. 8968 又揾到份詳細d
https://www.ukas.com/wp-content/uploads/schedule_uploads/00002/8968Testing-Single.pdf

同預期有少少出入 不過應該無問題 出境英國入境香港後再報告

btw 我做呢間
coronatestcentre.com
Yes ah
返香港懶人包

陰性報告
化驗所證明文件 ISO 15189
酒店確認信

英國內政網頁填寫出境許可
Good luck

好人有好報
英文唔算好
好驚睇漏做少咗
感謝你!
有冇ching做collinson 係曼城翻去冇得揀
即日出?
BA 星期日1840LHR飛好撚閪
想3日前(星期四)既1840後做又全部收曬工
第二朝(星期五)做又唔知趕唔趕到report 又唔知趕唔趕到拎去print
print係最麻煩個樣野 都唔知可以去邊到print

唔使print
PDF都得
全部都唔駛print?
全部都可以電子版
Documents in paper or electronic format are equally acceptable but you are highly recommended to print out the documents as backup in case of running any technical problems when opening the files on the mobile device.
依家有機喺man返香港?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞