[英國巴絲入]英國返香港遙遙無期

1001 回覆
17 Like 196 Dislike
我依家喺泰國過緊冷河
In view of this, the Government is exploring arrangements that could facilitate these residents' direct return to Hong Kong without compromising the public health of the local community. Details of the arrangements will be announced separately at an appropriate juncture.

https://www.info.gov.hk/gia/general/202103/15/P2021031500735.htm
希望
泰國依家比入境?點解我搵到外國公民唔比入境
依家先搞???當我哋奴隸咁睇

打埋疫苗先返睬佢都有味
好似係要搵lab 做

利申:係杜拜過緊冷河
諗住幾時返去?
咁dubai會唔會方便啲
我24個鐘就拎到不過最好預48個鐘啦
應該唔使排隊,因為冇咩人去
因為只要你pcr test result 係negative 你就可以周圍去
留成個月喎好似
點解係731
所以依個問題係香港本地完全無noise無人跟
8月1開始入境處有權唔畀任何人出境
https://www.info.gov.hk/gia/general/202103/15/P2021031500734.htm?fontSize=1

希望呢幾日有宣佈, 42 日真係頂唔到
我估繼續封
去邊到都要留22日
留名bin屍
負皮又唔出聲
四月會唔會通返呢? 我見四月有返direct flight
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞