[劫富濟貧] NBA 金州勇士球迷討論區 (7) Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
一直都唔覺ki勁 係all star但係唔係superstar

淨係識自己拎分但係又lead唔起隊波 又成個女人咁成日叫春 trade走佢換堆role player/用佢trade登登仲好
睇左二十場,有個幾有趣既觀察
就係每當Oubre打到Slow Game既時候
佢既命中率同埋表現會明顯好左

你比佢有時間妹兩下,就會打得好
而當佢唔激情,頭腦清醒呢就會做岩決定

有趣既係佢既體能打到fast pace basketball,只係打唔到fast game,一逼急就會變on9仔,一激情智力就會插水

Fast pace Slow Game Cool mind
做到呢三點佢應該穩定打到今日六七成水準
聽日會出現咩情況
預計對面會屈底不過勇士如果keep到上場啲手感都有機會贏嘅

估唔到塊跌到同勇一樣戰績今場贏到上西五不過呢隊嘢次次有機會上前啲就會輸
4-10名成績一兩場上落,真係每日都會變
KP終於開始會入底打
又係西波狀態
比人屈底者,屈兩件底入來打呢隊勇阿婆都識
無底真係難搞
佢就收下皮啦 擺都擺唔入
今場又冇paschall?
係咪驚稅?渣住d 傷病特例都唔簽人
簽十日要隔離六日
六日後wiseman都復出了
今日唔錯,第一節後追16分都可以4分入第二節
希望今日Oubre生性打slow game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞