[劫富濟貧] NBA 金州勇士球迷討論區 (7) Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
就算trade 走oubre 唔使搭pick
你想要ball 塘鵝都一定會問你攞pick

講真額外俾成8千萬稅, 入唔到PO 真係會俾人笑死, 仲柒過73勝亞軍果年
我勇今年會唔會入唔到季後賽
其實你問steve kerr都答唔到你,不過我對勇有信心
Ball到期約+都係進攻海鮮點解要搭pick
Keep住五成勝率最多西九十
以勇對playoff team戰績 唔睇好贏到附加賽
不過kerr 講嘅廿場就完 睇下佢有咩改變囉
要睇埋ball幾歲、仲有冇潛力、份約有冇bird right可以續

Ball 細過kelly , 仲有少少潛力,最緊要份約有bird right可以無視cap黎續

咁kelly單換ball洗唔洗加pick你自己諗
Oubre都有bird right啦
ball打法定晒型 二傳手+3d 係睇三分會唔會穩定啲
而且pelican需要鋒線做ingram zion替補多過勇需要guard
真係唔覺要加pick
今年7 8 9 10要打附加賽爭7 8
除非西6 ,唔係要同4 隊片過
咁就要睇下同邊3隊爭
勇出唔出係一回事, 我意思係賣家一定想要你搭pick
唔要你搭pick 塘鵝開善堂咩 除非成個league 無人要姐
真係期望Kerr快啲有新嘅改變,西岸真係愈來愈恐怖,Mavericks輸下輸下就跌倒13,各隊賽季都就快行咗20場,西岸14名都保持40%以上嘅勝率,真係一個唔覺意,輸幾場就真係越跌越後。
刺上咗頭四,箭四連勝
真係好混亂
金塊開季差,而家都正常返了
今日是咪要連敗
Oubre幫勇士開齋
見頂
Griffin慘到
單打手感都打唔入
見頂呢下fake到兩個跳起,結果傳返出嚟
Wiseman學接波未
Wiggins
原來見頂係non-center 中block第一名
妹夫呢幾個回合防守幾好
攻守都唔錯希望keep到完場
Kelly今日又好醒神
打到好似kd咁
而家轉左koj 帶bench ? Not wiggins?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞