[劫富濟貧] NBA 金州勇士球迷討論區 (7) Golden State Warriors

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
又傷多件
笑死
今場都無人用
無計啦
Kelly Out la
curry 38 分 ,橙
如果輸呢場要走,成隊應該走淨手感一個
圍巾仲笑得落
呢隊勇二連勝後必定西波
係咪特登,開季都而家都break唔到Pattern
我覺得第二節開始隊second team唔撚掂
笑得好燦爛
有冇人用佢都係咁嘅Rotation
第四節知死一開波就上Curry, 但已經冇用
第四節收Kelly出Mulder贏撚左
可以見到勇好比球員機會
玩撚完 呢排火箭追緊上嚟
仲要對陣馬刺 獨行俠呢啲爭playoff隊
直落西十一 二仲要輸埋對賽成績
Oubre頭幾節出嚟入下樽high下好啦
關鍵時刻睇佢打頭都痛埋
Oubre打咗廿場仲係咁撚樣, 真係Trade得
Oubre持續咁樣的話,被trade走係遲早的事
養生都係頂下雞頭,如果KT出返黎,佢再交唔到貨仔,唯有轉打第6人吊命,唔係話佢防守唔掂,佢能力係合格,但我心目中佢可以再交多貨仔
唔係講笑, 而家我覺得trade Lonzo真係可以一試
雖然冇咁啲身高Size, 但起碼有IQ, 防守唔失位, 三分半斤八兩
最重要係有組織可以帶Bench, 自從Oubre頂Wiggins帶後備之後Second unit開始打到成pat屎咁
狀元呢個稱號太沉重
今場JTA有驚喜,但成隊除左curry都唔穩定,wiggins又step up唔到
大家認為有冇必要cut人簽過個Center頂。但而家個自由市場啲中鋒選擇少之又少。。
除左幾件superstar SF, 有咩SF係同wiggins同一水平?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞