[goodbye and thank you文沙]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1158]

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
每次足總杯都會loop返佢球金球
吉子又7
link
每次歐霸都會loop返佢球金球
【Now Sports】如果問大家英超哪隊最扭得,估計答案離不開傳統Big 6,但就算給你10次機會,恐怕也會答錯!

根據《CIES Football Observatory》統計,歐洲5大聯賽的最扭得的球隊,不出所料是擁有尼馬(Neymar)、安巴比等的巴黎聖日耳門,但英超第1的居然是周三在倫敦打吡鬥熱刺的護級球隊富咸! 統計以每場平均盤扭時間來計算,PSG平均3分58秒就有1次盤扭,也是5大聯賽唯一少過4分鐘的球隊。排名次席同樣是法甲球隊里昂,平均4分7秒,而富咸就與里昂睇齊,成為並列第2。

估唔到竟然係富咸
唔係新聞啦
火箭個post?
火箭嗰個post人事調動俾佢講到政治迫害
Yes
唔知頭唔知路又走去講

btw, 一分登又拍返KD
唔太睇好我估東決止步
同埋佢都盡人事,trade 咗Paul / Westbrook俾你玩死亡五小,咁發現個打法唔work走都好正常

人就夠多不過全部睇波, 啲防守似曾相識
琴晚發夢我曼大炒利
仲要夢入面英文台直播,真到開心到喊醒

屌,諗都知無可能
眼神防守你識條鐵咩
佢都on撚鳩,同之前啲濕鳩台灣page講林書豪返唔到nba係政治逼害一樣咁撚on9
福勁果陣馬又鳩架啦
佢兩個唔會同一時間勁
緊有一個鳩
有入波助攻就唔屌得架
佢都on9, 關撚事咩,本身火箭隊波都已經去到樽頸,呢幾年差唔多透支哂啲選秀權同薪金空間,將魔球同小球玩到極致都入唔到總決賽,就證明咗莫雷果套失敗咗,唔改變隊波就慢性自殺等收皮,依家隊波唔想收皮,換教練同總經理,連個組軍方針都改埋,將過去莫雷既建軍推倒重新再建立過。
同埋你睇返佢換走咗夏登之後收返啲咩先啦,有明星球員(雖然有傷病史)奧拉迪普,仲有一堆選秀權,呢啲係重建,唔係放棄

平時都唔知佢有冇睇nba, 一見佢講呢啲野就知佢應該係無睇關又係度鳩噏
個意識衰撚到
曾經對文西好有期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞