[goodbye and thank you文沙]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1158]

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
唔該晒
呢啲要割
第一個割你
對RB玩出火了
fatso巴不離不棄支持區
算啦,大家都係捧隊波,各人有各人嘅捧法,我有我正能量睇有咩好,有人負能量睇有乜唔好,到尾都係想贏波,無謂再抝
我自己屌福係恨鐵不成鋼嘅態度
如果狀態差就話賣,拜利一早賣走咗啦
lin已經唔係狀態差唔差既問題
終於捱到有得有拗既一日
之前隊西波西到啲人都唔願意入黎拗
我愛so9
分清楚狀態差同垃撚圾先
Btw關拜利咩事
你就真係精神分裂喇
上面屌福嘅有幾多個comment係賣福 死全家呀?
指出福晒chance、冇腦決定差時間停頓嘅問題 你個傻鳩就話話之佢晒chance J得就J
呢啲唔係反省係計賣福呀?
傷 = 出唔到 = 冇狀態
講狀態幾時到拜利元老級既Jones
其實死攬福果d究竟有冇睇live
我個人黎講屌得佢最勁就係decision making
幾時扭幾時俾幾時走位可以錯撚哂
做唔好永遠上唔到球星級數
finishing反而只係其次
攬佢果d係咪睇精華有入波助攻就打j
明明睇live巴打睇到屌哂鬼
仲有比完波想佢走下位
好多時都企定定
對面好易守
你走位起碼可以拉走對面一條友
應該唔關佢冇信心問題
冇信心佢連帶波都帶唔到
係佢成日想入靚波
李奧屌過佢呢個問題
呢啲咪係狀態差
唔好忘記佢傷完之後先第一場出返黎
唔講以為佢傷之前踢得好好
利物浦儲哂氣黎打你, 仲要上場有批牛奶仔比佢地拍跳操下狀態。

有時我覺得蘇b 既閪黑唔止抽籤, 人地可以撞正對手肺炎出青年軍, 抽到最廢嗰隊, 或者曼城場波取消多啲休息時間黎打你

但曼聯就場場都硬嘢,你老味個場對維拉人地狀態幾好, 跟住肺炎收哂皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞