[goodbye and thank you文沙]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1158]

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
想個球員好屌下都唔比

定係你想每個回覆都係貼呢個圖岩你手水
冇人唔記得
但當你隊波越黎越多investment 越黎越進步嗰陣
相對上球迷對隊波/球員理所當然就會越黎越高架啦
係咪冇左費sir 入唔到前4就變應份?
咁講嘅 係咪keep住攞唔到冠軍都冇問題 然後講句贏波已經應該謝天謝地? 咁隊波點進步?
福近呢兩個月 甚至今季都明顯係差啦
成日用一兩球入波助攻去mask左佢場上大部分時間表現差嘅問題 咁樣好咩?
是其是非其非啦 佢而家表現的確係抵屌喎
開始覺得位肥so 巴打係假膠呃大家討論
費sir時期都係咁架啦
朗尼係曼乜數據都有晒,以前屌得佢少咩
福馬依家小事啦

但個個屌完未又係4點西波都仆起身睇
唔係
果位巴打太樂觀
好事黎
咪話睇你個人點睇,我覺得佢喺英超入面算頂級,但你哋覺得佢唔係,但就要求佢做到c7朗尼嘅嘢
你真係唔撚明屌福啲咩架喎
同你講都曬撚氣
仲要串So蛇就俾人炒
懷疑佢淨係睇精華見到佢有入波/助攻就以為佢踢得好
木狗就係見到比人影到so生先冇事
正能量球迷
所以我剛才講咗我對佢既定位
佢目前係一個好球員,未算係頂級球員,但有潛質成為頂級球員

而佢能唔能夠成為頂級球員既關鍵就係佢既球商同decision making既進步、而呢兩樣野正正就係佢擔正呢兩季表現得最差,進步空都仲係好大既地方

屌佢唔係想佢lan, 係因為見到佢有潛力成為頂級球員,但都已經出道咗唔短既時間,英超一隊比賽經驗咁豐富(仲要都只係23歲),但佢係呢兩方面係真係無咩點進步過俾大家睇
其實有討論係好事
隊波如果廢到屎咁應該膠都廢事俾
邊得嚟千幾個post
仲未計以前舊登
我係唔撚care,因為隊波7咗咁多年,3分已袋上埋榜首,j咗先啦,唔通一個球員場場入波但隊波排第10開心啲?
數據精華球迷
法國迷福都會講同一句野
"入到波/助到攻 話之佢成場鳩下鳩下"
踢得唔好都唔屌得
你唔care 但大把人care
因為迷得曼都想隊波 ""長遠 ""有進步
j還j
緊係想佢地keep住同埋有進步啦
你捧球隊唔係正能量你係想睇球隊7?
屌到地底泥有咩好處先?
咁乜撚都j 同打飛機又有咩好處?
屌隊波有嘅問題=唔想隊波贏 你個腦生喺屎忽?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞