[goodbye and thank you文沙]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1158]

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
踢過狙狗隨時識意大利文
諗起有一次支那仔唔知因為列斯聯定利物浦同曼聯既世仇關係,係度擺係個老屎忽款係度屌鳩我哋唔係真曼

無記錯係咪就係利物浦拎英超?
好熱
成個daniel james咁
發音唔同都會差唔多 應該除咗德文啲字同其他完全冇關係
同我哋香港人學返日韓文都係易過歐洲人差唔多
ROJO

日韓易學咩
我學西文起碼佢係英文字母組成先
日韓係新字體啵
都係拉丁語系
好似grammar同vocab都似
發音同語調當然唔同
你見牙朗普巴哥狗摩daddy呢班都輕鬆講到幾口
摩狗個feel好李安納度
日韓只要背哂佢啲字母就易學
只係一樣嘅發音變咗做另一隻字寫出嚟咁
日韓係唔少字讀音同中文好似所以會易啲學
以前RIO都鍾意咁
日文算易學, 平假名只係背五十音
片假名好多都係英文譯音

韓文真係搞唔掂, 全部一撚樣
今日睇左J片未?
DADDY好似哥哥
憎就一般,係某d柒野睇完想笑多d
曼聯的借將恩哈路表示,有興趣在結束外借期後落班美職聯,似乎無意繼續為上海申花效力。

恩哈路(Odion Ighalo)談到自己的前途問題時說:「我一直有觀看美職聯,這個聯賽發展得很好,我很想到這裡比賽。當然我要等球會出價,我會好好把握。那裡有美好的生活,我會很喜歡的。很多球員都在那裡比賽,祖雲達斯的希古恩在此,杜斯山度士亦然,所以有何不可?有機會的話我會到美職的,作為一位經驗豐富的球員,在那邊交出好表現。碧咸的球會(國際邁亞密)不是正在發展嗎?」似乎暗示自己想投大師兄碧咸的懷抱。 31歲的恩哈路去年從上海申花外借加盟曼聯,主要為馬斯亞和華舒福的後備人選,曾為紅魔攻入5球,表現可圈可點。曼聯其後決定延長他的借用期,不過礙於卡雲尼的來投,他的上陣機會已少之又少。不過在接受訪問時他仍不時重申自己是曼聯球迷,得知可轉戰奧脫福時更是開心得徹夜難眠,字裡行間甚為真誠。
希望對利唔好又無啦啦出番冰
對般尼休息完大戰出返都好正路嘅
好正 點整
摩狗呢條廢老真係好撚On 9
keyman黎既
五十音啵
字母先得26個
仲要佢啲符號咁似 點學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞