[goodbye and thank you文沙]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1158]

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
同埋相信呢度吊福既都唔係想佢衰, 反而想佢好, 想佢成材, 本身福既硬件真係突出, tune 得好真係可以Carry到我地進攻 , 一拎波人地d 後防已經怕
對李城入到單刀就係3:2 唔係2:2啦
個場波3 個good chance 入得1球
#mufc sources say Anthony Martial's injury is not as bad as first feared, and he was moving freely after the Burnley game. He will be assessed on Thursday morning
反普唔會睇到
仲要搞到英超要星期日踢
屌 之前踢歐聯 聯賽會係星期六 幾夜都唔怕睇
呢到都大把人成日話要佢走啦
潛力要兌換成實力先有用,唔係潛力幾高都係無用
其實依家難得有個頂級前鋒係度,要睇下福既悟性有幾高學到幾多野喇
咪就係都唔撚係反佢
指出佢把握力唔好 唔通十場 場均兩球單刀唔入
之後屎忽撞棍絕殺救世一場就打哂J
fb球迷:一般般
要記住佢好高人工
係4:2 仲有球單刀 勁ban Kasper個身
迷福: 個機會憑我努力造出黎 失咪失 屌你老母
賣唔出
同件肥so講啦
依家佢話緊屌福既人精神分裂啊
Cruz Azul have opened talks to sign Marcos Rojo

藍十字足球會A.C.(西班牙語:Cruz Azul Fútbol Club, A.C.)是一支墨西哥職業足球會。藍十字現參加墨西哥超級足球聯賽。

藍十字曾8次奪得甲組聯賽冠軍,是墨西哥聯賽中最成功的球會之一。該隊為第一支打入南美自由盃決賽的墨西哥球隊。2009年9月,該隊排名世界第43位。
除左呢場
其他其實都係失1球2球多

最主要係死球高空波好多都處理得唔好
唔屌得架
有入波/助攻/走位 是但中一樣就大撚哂架啦
可能你已經唔記得咗新聞以前費格遜走咗之後隔個星期就出一次嗰句 英超曼聯又輸一場/又失分,依家唔洗再成日見到呢句嘢已經謝天謝地啦
你講肥so, 我第一下諗左youtube 講波個位
我唔迷福,我係迷曼,曼聯每一個球員依家睇得出無揸流攤仲排緊榜首,點解要踩佢哋
可能同一個人黎
你一係接受佢係中上球員咪得囉,你哋又要屌佢唔係c7朗尼,佢事實上亦唔係
ching
一時又頂級
一時又中上
個定位係點
又同佢續約先好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞