[goodbye and thank you文沙]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1158]

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
瞓左無睇,Daddy做咩又失分?

就咁睇比數同入波時間又係摩氏劇本
Fb啲盲撚又話蘇b唔識用文沙
蘇b=原罪 控波都唔識又關比賽狀態事
睇左咁多場,睇唔出文沙有咩突出
馬仲可以正選純係因為 褔 卡雲尼 + 綠木/James 打右 效果都係差
james同綠木 猜唔到波 卡雲尼都係現位即回 走位果種
變相7,8成波經一經去福果邊 食另一種屎
曼摩一季果陣已經係咁和呢d 波

大佬人地英式踢法就係不斷斬入黎博亂
你攞住幾億身價球員唔打技術, 反而縮後同人地d 史篤城條咸頓西布朗頂頭鎚, 令自己處於劣勢
福狗今季有狗屎運
可以成場9下9下, 最後一下助攻/入波絕殺

- Southamption (助攻卡叔)
- 狼 (省中人入波)
- 般 (助攻普)
富咸場波d控球組織唔差
摩狗 就係可以搞到隊隊對手都踢到地上最強咁
都出到成堆工兵 都仲見kane 成日要返中場幫波 son 又要幫手守條邊路
反擊又係由佢兩個發動
場場送一粒俾人先識攻

Google 有冇搞錯?
兩場波咁近架咩
對李城兩球單刀唔入。。。
真係唔求佢每場救世 十球單刀有七球入都滿意
熱狗post有人話曼聯鳩下鳩下贏波
話福係最曼聯(即係鳩下鳩下)
咪有個迷福cap過黎打j叫人唔好反囉
https://twitter.com/manutdmen/status/1349452384452358146?s=21
普巴拜利拍片同文沙講byebye
但啲retweet有部分係屌佢冇social distancing
普巴真係原罪
咁睇我地攻力唔差
但臨場睇 都係唔太得
未出直播時間
未改賽程姐英超
輸1-6嗰場拉開咗姐
公道講熱果場俾人刷左6球既
雖然都係成日俾人偷一粒/輸死球
你哋睇波睇到咁

自己領隊帶到榜首=垃圾 vs
人哋領隊排第10排到影都無埋=好勁戰術大師

自己隊波嘅球員幾場一吓神來之筆搞掂對手=垃圾
仲有白禮頓果場, 西足全場, 禁區cup 黎cup去 (馬木空哂), 對面亂標,
最後左腳射中間, 散中人先入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞