[goodbye and thank you文沙]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1158]

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
我哋湖人冠軍喎
講緊foj 黎之前
難D
前場卡雲尼福仔同般奴
你覺得呢3個邊個會勤力到次次都回防
柒網點解要基石
唔夠波用wo
bruno 唔勤力?卡雲尼唔勤力?
個陣點撚排呀
前場逼就會
真係會跟落去咩
irving 唔係唔想做foj 下把先走咩
而家要做kd harden 下下把
卡叔成日走到返禁區都話唔勤力
支那仔隔黎個火箭post真係柒到唔敢再睇
睇見佢就十足十睇住果班係七八十年代就落咗黎香港既廢老,係香港生活咗幾十年但都唔撚知咩叫普通法司法制度,咩撚野叫司法獨立,咩撚野叫三權分立一樣,見到法官判對政府不利既判決就屌鳩個法官話佢唔係應該幫政府既咩。
見到立法會拉布,就屌鳩班議員,話佢哋唔係應該幫政府通過議案既咩。

望住呢啲人,有時真係覺得,了唔了解呢個世界點運作,同你做咗幾多年人係真係無咩關係
好難講
Kyrie 好有性格 話唔打就唔打
到時唔洗爭波
我哋有young core
卡雲尼喎,落到禁區頂守,睇live 都見過幾次啦
bruno 就不嬲都全場飛
佢兩個加埋fred 應該係全隊workrate top 3
on9係天生既
佢出走咗之後先發現自己冇料做大佬
卡叔場場都有一兩下可以偷到人個波 好搞笑
4222我當普巴肯收邊路協防(都幾難),第二個會係?
其實出普巴踢4231都有呢個問題,所以我淨係諗到出352
問題係對方左右閘助攻大威脅,好難唔部署翼位都要收番落嚟(勤力嗰隻)
俾人圍攻個陣個個都會守嫁啦
講緊好多時人地打快個陣唔會跟
bruno 守快攻守到落自己底線
你有冇睇live ga
馬仔傷成點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞