[goodbye and thank you文沙]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1158]

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
咩叫最曼聯?
ching on9到咁真係冇野好同你講落去
講親福就攞馬做擋箭牌
反馬撐福都唔好咁肉酸啦
有啲=34%計曬
我覺得2個穩定有料+1個發瘟球王都OK
福有時做D 野呃埋自己友+對手

但依家2個發瘟球王, 加埋綠木3個
所以馬災如果今年KEEP住咁其實真係差唔多
我要重新學過數學
不過呢個投票係投福打左定打右姐
其實福 真係唔係你地反福黨想像中咁差

馬仔就真係完全無位無理據比大家撐
今季馬仔入波助攻加埋咁多場
(杯仔+英超+歐聯) 有幾多個?

如果馬仔下半季可以英超助攻+入波有10球
我送件波衫印馬仔個名比呢度巴打謝罪
LM
25%-50%全部都計合格
咁目前睇每場波,福既威脅性係大馬仔好多,今季馬仔係場上都唔知做乜鳩, 成日遊魂咁,狀態極閪
晨早流流都可以狗咬狗
呢度傳統黎
啲迷福傻鳩好鍾意話今季靠佢㗎
咪同當年我地嘅摩2季19樣,季中就7下7下
踢左邊個陣
企係度要波
交完波唔撚走位
帶波唔理隊友overlap直衝人群
摩氏足球定劣

一早上半場已經領先
跟手差不多80分鐘失波

最好嘅球隊又又又又又贏唔到

幾條友係門而都照衝
奇蹟出線找數表:
1. 城大霍金 - 捐$200無國界
2. ImagineDragons - 捐$1000無國界
3. 行路草搵草路行 - 印sob 波衫
4. 賤種鏝 - 戒一年J
5. 橙頭 - 抄sob挪威文wiki一次
6. 胡師傅 - 幫曼區巴打出火
7. SpaceOddity - 捐$2000無國界
8.山岸逢花 - 小妹網上直播自慰過程
9. Michu - 直播對林鄭打飛機
10. D.Dalot - 抽一手足送一件今季曼聯波衫
11. luke梳 - 放三個靚女絲打相及其聯絡方法出黎
12: 自貼高清無碼
13.直播假尻插c眼
14. 真喜愛朗尼 - 捐$100惜食堂
15, 花心糖膠 - 捐$200hbu選ngo
16. 三上悠亞- 印哂入波果幾個既波衫,另外送多件比呢度巴打, 再捐$280 惜食堂
17. 1比7 - 捐$500惜食堂
18. 蘇思黑茶 跟500惜食堂
19. 花兒戴樂古 - 抽一位巴打送粒震蛋
20. 迪基亞馬 - 抽一手足派fifa20
21.孟母3000$-派3個手足$100
22. 我不是洪卓立- 抽一位巴打請佢食m記
23. ED- 捐$300惜食堂
24. Martial-AM9 -捐$500無國界 + 印dalot波衫
25. 夜子 - 自拍學山狗彈琴
26. 卡域膠 - 捐500惜食堂
27.靴里拉賓州-捐500比惜食堂
28. 抄聖經一次- 屌屌你唔襟被
29. 肥婆磁鐵 - 自含口爆三次
30. 左羊右華 - 自拍對Lin慶祝動作gif打飛機打到出野
31. OneWinAngel - 唱GGMU放上Youtube
32. 迪基亞飛撲 - 捐500蚊入奧比斯
33. 莫迪曼聯一家親 - 捐500比惜食堂
34. Luke_Shaw - 如果條list既人找哂數 我全部照做一次
35. Rose馬迪🐴 - 直播著住sob波衫比男朋友屌
36. 神犬謝拉特 - 買一件猁狗球衣
37.湯洛雯卡勞 - 捐$200無國界
38. 今年無冬天- 捐500無國界+買入波球員波衫
39. fatbabyrio - 捐$500 orbis, 拎埋冠軍加$1500
40. 野獸深海晶 - 捐$500無國界
41. 我是草食男 - 直播R春袋十分鐘
42. 丙朗拿度 - 抽一位絲打比撚佢含
43. 貢架咪麼麼 - 抄呢條List一次
44.捐1000無國界
45. 糖兄的餐單 - 依個List每人送自家製精液一滴
46. Fosu_Mensah - 貼出高清自爆圖
47. 馬達(右閘)- 著猁狗球衣入奧脫福
48.曼市間諜盧渣古 - 肚腩寫黃金右腳盧卡古 唔著上身衫落街跑10k
49.工程小鮮肉 - 買一件廢物浦波衫做地布
50.愛辣椒的小卡修 - 自己寫果個故出十篇文
51.觀音墮蓮 - 買今季深藍色落場版波衫
52.阿婆我愛鋤 - 獻上十條私人珍藏快速打J Link(非avgle外加有中文字幕專頁版
53.9up. - 印曬入波既波衫派比巴打
54. 吹雪 - 連續5日食齋
55. 小豆J.Hern. - 捐$100無國界 印入波球員波衫 買猁狗波衫開live打J兼放上網賣返佢死猁狗
56.冇人請點算好 - 捐1000比奧比斯加印sob 波衫
57. 沒有說話:去天星碼頭大媽檔跳光速屌西舞
58 自己說自己笑- 唱牙fred既歌
59.望返自己個名啦:以後唔j波多野結衣;戒牛一星期
60.米高卡膠 - 上曼區屌摩佬老母一個星期

今次雙紅會有冇
摩二季初D人多到直情可以出2隊波
馬狗果陣唔差但都要sub,
matic 買返黎又sub hehe
mk同mata 季初輪
lin打打下上埋正選
左閘換下換下變左young鐵膽
之後仲有山狗
對狼隊-6入姐
果球波傳中比卡雲利先係正路
佢點睇都係好運多過好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞