[goodbye and thank you文沙]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區[1158]

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
一本曼利前面鬥燒
鏝而家有晒遮擋好快直路殺晒
英國叫首相
行議會制的
咁你作為曼迷憎唔憎猁
老老柒柒又唔係個個都仆街既
幾年前試過著住曼聯波衫去liverpool行咗個daytrip
家陣都仲生勾勾喺到同你9up緊
分析得幾好 原來雙翼hea 逼係戰術
同埋今季咁多身後波比到福係mid block press下原因
咁呢個當然知啦
摩佬做乜屌9富咸
屌乜
link
反而想知佢講咩文要Matic翻譯
烏拉圭人係講西班牙文姐
冇咩特別感覺其實
但抽水就一定會嫁啦
口臭就唔太上心
成日怨婦呢D笑料黎唔會憎
個日場上都要好似半普巴翻譯
屈個唔識英文既講nigger
踢咗咁多年PSG法文應該熟過馬迪啦下話
你睇下華西啲英文
馬迪有次interview 咁答
What language would you like to speak?
Russian. I have learned Slovakian, Portuguese and English but if I could choose one language to speak I would like to speak Russian, or maybe Italian because it sounds nice. Many people speak Russian and I don’t think it would be too difficult for me because it’s similar to Serbian.

馬迪本身識 Serbian, Slovakian, Portuguese and English
卡叔應該識 Spanish, French, 好大機會識埋Italian

冇重疊喎
葡文西文互講?
明啲唔明啲咁
但bailly直接講法文咪大家都明
普巴卡叔法文溝通似d,點會搵馬迪,九唔搭八
會唔會其實係馬達
好多葡文人會識啲西文既
但掉轉又好似少啲
估唔到一個曼迷對猁係無乜感覺
我自問做唔到
好大愛
上場都係普翻譯唔理佢哋講西定法文
都冇見過馬迪行埋去
我係憎猁迷多過猁
上場馬普識法文
bruno 識意大利文
拜利法文西班牙都識
ddg 識西班牙文

全部都做到翻譯
唔關大愛事
雖然佢地成日空難前空難後口臭到仆街
但諗深一層當笑料睇咪得
嘩又有個利迷癲撚左
係喎,所以我一路以為卡叔講法文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞