iPhone 12/pro/max/mini 手機套 / 保護貼討論 (10)

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
catayist INFLUENCE背係磨沙 保護好 有個音量扭制
airjacket 有全磨沙 夠薄

唔洗用鏡頭貼
除非你鐘意貼左個樣/之前爆過鏡頭 但如果鏡頭都爆 個貼應該都幫唔到你
有無人用緊moft果隻stand? 好唔好用。係咪一定要裸機 or 原裝殼先用到? 用左可唔可以無線差電?
岩岩試左inbox nomad去拎50%discount
佢會inbox覆你,跟住叫你放個case係佢個message前面影張相
再問你係邊買,攪掂
Code係一次性,似係Gen出黎
放邊個case
如果你買左iphone 12 系列無magsafe版既case就可以咁做
官膠

咩事?
正常使用一個月多啲
入面條骨斷咗
透明磨砂完全唔跣
12 pro max Modnx?
上星期買左solidsuit但手感一般 想問呢隻個手感如何?
12pro呀
佢後面個背板係膠黎 都啜手 我自己用落覺得幾好手感
我覺得solidsuit太跣手
暫時用原裝殼係吸得最實,要拎開先可以無線充電
我唔係寄香港架
搭單一問,有冇磁吸式充電器啱12用
係叉呀巴打
罰抄10次 叉 x 10
我會喺日本amazon 落單,有8折
有冇人夾單?留TG, 限 27 號 2000前覆
想知吸belkin 3 in 1 實唔實
香港邊度有犀牛盾現貨買?上網睇唔到實物好難揀
巴打,share 下吸左nomad 上去既stand

[一人一圖] Belkin Magsafe 3 in 1 叉電座 集中分享
https://lih.kg/2424955
iPhone 12/pro/max/mini 手機套 / 保護貼討論 (11)
https://lih.kg/2425396
旺角賣相機果個商場 同埋ssp黃金都見過

但係當然無customize
實鋪買

旺角賣相機果個商場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞