iPhone 12/pro/max/mini 手機套 / 保護貼討論 (10)

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
我揀白色wo, 依家俾moft 剛剛冚住😂😂😂淨係見到product code,
期待兩個月後d 皮變化,究竟會呢,廣告後同大家傾下
AJ?
有無差電線推介?
點會冇
想問係咪喺官網買? 廿幾蚊shipping
想問下有冇巴打都係痴左鏡頭貼有時係d燈光射住既地方影相都會影到好似我個兩張相咁,有d反光影埋落張相到唔知係鏡頭貼問題定本身機問題
官皮咩色最好睇?
睇厭藍色
Grams28又話1月30出貨
2月3都未有消息
IG又唔覆MSG, 已讀不回
話撚話幾多次唔好貼
自己攞嚟
驚整花
iphone本身影相已經有耀光 你仲要加層嘢只會更多耀光
一樣
呢間野真係唔建議 未出貨扮出左 香港寄本地要成個星期 我拎埋個tracking no問埋快遞人地話佢根本未落order
勁伏 本身已經耐 整個case要等成個幾月
買其他都無咁嬲
垃圾覆咗我email

Please rest assured as your pre-ordered 121 MagSafe Leather Case for iPhone 12 Pro Max is ready and waiting. Please allow us a few days to ship out your order as we have a lot of orders for the phone cases to attend to, and we're looking to ship all of them out this week.

Your patience and support is appreciated! Thank you very much!
咁大家都係冇用任何野保護個鏡頭
用得鏡頭貼嘅智商都唔方高
繼續用啦
amazon
tb 9x...人仔,都係俾強國賺
已經不停有巴打提都仲有人會貼
我星期一落order,今日順豐收左件
12 Pro Max?
屌 啱啱收到Email出貨了
pre-order等兩個月 on99
你幾多號訂?
12月29
呢間西野最西就係出貨唔跟訂單次序
IPhone 12出左就黎半年 都可以仲未整哂case出黎 有邊間case廠可以慢成咁 真係諗唔到 cls
12Pro Max 綠色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞