iPhone 12/pro/max/mini 手機套 / 保護貼討論 (10)

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
錦 刀 O K 喎
尋晚諗緊咁耐都未出,又話next week
點知今日就收到email 話出左
即刻訂左
official 張相.... nomad magsafe 個背有印
其實用得都預左
Apple 賣果隻皮套都有show 個印喺度
我而家用緊,睇下佢個印幾時現形
問過apple 係通病黎
官皮都有
睇下佢幾時現形先
驗眼啦
前排仲諗緊買部野幫真皮case 消毒
btw 撐警momax 又贏

高危害級別:
(皮膚及眼睛短時間暴露在此等產品放射的紫外線下, 有機會引致灼傷或損害)

AMAZING THING – ALL-IN-ONE UV-C Sanitizer Pad Pro ATPM02WH $398
59S – UVC LED Handheld Sterilizer X5 $599
Prime Tech – VRAY 便攜式紫外線殺菌機 VR-03-KKY $1,480
Momax – UV-C Pen 多用途隨身消毒筆 QU3 $220

消委會:便攜UV紫外線消毒器可致癌/白內障!6款高危產品清單+高分推介 附使用7大注意事項!|時事熱話

https://www.weekendhk.com/1113234
師兄用咩機
白色12
Ching,我都買左,係網店all in life度入手,但有d擔心啡色會變黑,本身個人多手汗
我用咗1個月左右,冇手汗,個殼螢幕嗰面四隻角嘅位已經黑黑地。
用緊 mini 官方皮套,嚟緊想入手個airjacket ,唔知有咩好處壞處呢
易爛,易入塵
UVC照得多皮套好似會甩色
好薄
磨砂的話好好揸,同埋埋田呢啲時勢用酒精抹都冇話會花會甩coating
依家用緊磨砂黑,係幾正,唔會跣手
本身用緊, 琴日收到佢個半價code
唔知訂唔訂好
即係幾錢一個?
佢原價US 59
半價加運費 US 34
抵屌
個價幾抵玩
有無得痴你個半價code 買番個旁身?
有冇巴打用緊Casetify嘅皮套?
有冇食評 想搵個薄嘅黎用
同埋佢個9H 玻璃貼O5OK?
定係同價位有其他更好選擇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞