iPhone 12/pro/max/mini 手機套 / 保護貼討論 (10)

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
感謝,一陣買個先
啱啱收到佢話Shipped
我都係上年12月尾買GRAMS28 pro max套
暫時買左4個套:
1. JTLegend 全透,輕身28g ,底4角有微微"浪"起,個人覺得其實唔差過AJ
2. MOUS 透明,34g ,保護足。
3. 犀牛盾邊框,竟然重過MOUS,36g ,其實幾鍾意佢嘅物料,但係個底板冇"浪"起,裝左之後好似成個盒咁,同埋個底勁易花。
4. Spigen mag amor ,最重39g ,貪佢有magsafe,買黎玩玩。
等緊nomad出magsafe殻。
又幾靚仔喎
想問下喺smt買mon貼係咪會幫手貼埋?
其實佢地好誤導,佢開preorder 果陣就寫3-4 星期?我唔記得確實數字但大概係咁。
我12月中落單,本身預1月頭-中有貨,點知月頭問佢,佢同我講係由完preorder 計,仲話1月30號先開始ship,咁我駛撚咁早同你落單咩,即係一個case已經要等個半月
老老豆豆,對呢間野印象即刻差晒,一係佢就講清楚丫ma
屌... 咁撚狗,我12月29號訂,仲未收到出貨email
我email客服問仲冇人覆我

如果有下次,真係唔撚preorder
屌 我之後睇返原來我都俾佢fake咗
佢一朝send個email嚟
個title寫 “Your order has been shipped
跟住我心諗 佢唔係話30號先ship咩? 依家ahead of schedule咁好??
但係之後又收到另一封email話 “Your order has been prepared
喂 prepared就唔好send嚟話shipped啦
一開始就喺度誤導人
係呀,前日send email, 但到今日sf 仲未有資料,睇黎真係聽日先ship
AJ用咗一個禮拜已經成身划痕
用布抹都留痕

除咗官皮同aj透明有無12 mini殼推薦
用緊黑磨砂AJ冇事喎
師兄用緊透明?

跌落黎個殼無事 電話有事
官方透明
背脊個圈圈用咗兩日慣咗
殼又花 電話又跌傷
年年有人中aj伏
AJ手感唔錯
但保護能力真係唔掂
同埋個殼本身都好易爛
佢隻磨砂手感係唔錯既,唔似淘寶薄case咁滑手
透明就真心垃圾...
300水真係唔值
跣唔跣手?
我有個caudabe,官方嗰個唔算跣手
你可以去Apple store試下手感先
灣仔有冇hoda mon貼賣?
划定劃呀
唔介意少少痴塵咪官膠囉
手感一流
點止少少痴
係好撚痴塵
每個人接受程度唔同
我都係推薦下啫
唔係串你
純粹呻下佢個官膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞