iPhone 12/pro/max/mini 手機套 / 保護貼討論 (10)

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
高達 15W 快速充電功率
通過 Qi-EPP 高規格認證,Lounge Q 提供高達 15W 快速充電功率,並同時符合 iOS 快充標準。
Sorry
無線差電
多謝你唔屌返我轉頭
Grams 28邊度有實物摸?
我都係想搵薄嘅皮套 又係手細
保護性唔太重要本身都算錫機 唔會點跌
齊色,啱啱訂了一黑一藍
https://www.nativeunion.com/collections/multi-device-wireless-chargers/products/drop-xl-wireless-charger-watch-edition?variant=34253240598667

11pro用家路過, 想問有冇巴打買過native union既無線充電? 性能上佢同belkin比邊個好d? 個人鐘意native union個款多d但唔知充電質素如何
Imos
Imos真係咁好咩個個都推Imos
頂部黑邊會遮住sensor,不了
m字額
有興趣既搵我 放一個
hoda 12pro max mon 貼 街價大慨幾錢到 ? 我係price.com 都唔見有
一般高透版公價$198,
有啲鋪頭會賣平廿蚊度
之前喺中環有pop up store有實物睇
唔知依家仲有無
佢薄得黎唔會話cheap野嘅感覺
之前11 pro Max都用過惡魔盾感覺唔錯
點知原來第二代唔同上一代,今代竟然係矽膠
不過都算OK嘅感覺上保護力好似真係高咗
上下左右前後八隻角都開始由啞面變光面
睇佢幾時開始裂

正常使用咗一個月
呢個差評
頂嗰條邊一放落袋手就癡晒塵 可能係QC問題 我個friend用都冇癡塵
睇我仲忍得幾耐

下個決定買佢死對頭犀牛盾
好似幾靚
想問各位如果買犀牛盾 買soildsuit 定modnx 好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞