iPhone 12/pro/max/mini 手機套 / 保護貼討論 (10)

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
都係用返UNIU Cuero好啲
至少個底明顯包得住3隻鏡頭
睇到ching分享 都想放咗grams28。仲未到手
cuero d 皮真係好正,如果支援magsafe 就仲好
我uniu 同 官皮都有, 官皮magsafe 同輕身d, uniu 就重身, 無magsafe 但d 皮 靚d
買左spigen mag armor 配moft 但覺得好鬆,有冇邊隻係痴得實啲?

你coating未甩姐
就算新褲拎出嚟都只係好少少
Ching 呢隻殼用左幾多年啊

我冇你咁專一。。。2年都換機啦 何況殼
上年8月買
我有moft 塾底無呢個問題,依家係拎住部機個邊,大力fing 都fing 得果下死好撚驚唔見
想問觀塘邊度有得賣hoda iphone 12 mini 防窺mon貼?
星際2樓?
我覺得你唔用moft 個wallet 同本身係小心用電話果類人, 其實grams28 d 皮係好好摸幾正d 掣都實淨唔會搖,對得住個價錢
膠紙版,貼實個case 果隻moft
好小心用啊 但估唔到佢咁既價錢 都整到咁....
星際喺mk wor ching...
有冇人知香港邊到有得買Devil Case現貨

但嗰隻冇得攝卡喎
想問個Otterbox如何
AJ都差唔多3百
皮套黎講佢用料 摸上手都叫值呢個價
個鏡頭位 佢可能無特別整比pro 同pro max
用緊12 放枱唔會撞到鏡頭
早知個印字唔揀白色算
moft要用有磁吸既殼先痴得實
spigen mag armor 係磁吸殼黎
想問下各位巴絲, 假如你個電話殼裂左但無爆, 你會唔會繼續用?
第一個買嘅手機保護套 呢個牌子用料唔差(11pro嗰時都係用佢 )
同埋防護好 (部12mini試過有一次甩手跌落地下都全冇事)
貪佢背面滑面方便貼支架上去(不過背面易花)
套咗上手機會比原厰手機保護套大少少~完
個支架之間咯
開支架果陣記住袋好張卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞