iPhone 12/pro/max/mini 手機套 / 保護貼討論 (10)

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
冇人開忍唔住

有冇巴打可以推介百幾蚊邊塊moon貼正
想親自幫條女癡moon貼
忍唔到手又買咗啲Mod NX 配件
想知spigen的透明殻容唔容易變黃?
癡咗imos 好正
Imos好貴 有冇百幾蚊高質moon貼介紹
想買比條女
其實我都好想用imos
但又好想要防窺
偏偏imos就係冇出
暫時聽過下講amazingthing嗰隻ok
仲有喺香港唔知有冇得買ge hoda
唔知咁多位ching仲有冇咩好介紹呢
台灣 hoda
thanks
痴左防窺變左粒粒moon
Hoda好多地方都有喎
我純粹今日淨係去過kt見全部都冇咁滯
細佬我今日先終於決定俾部6光榮退役
換左新機 所以上黎問裝備
旺角星際一樓已經有幾間賣hoda
好的 多謝ching
但防窺黎講
hoda好唔好用?
我見大家都有話佢質素同imos好接近咁
另外amazingthing又如何
at應該幾好
我上一部iPhone X個時貼過兩三張
因為肺炎同埋本身潔癖 晚晚返到屋企都用酒精濕紙巾抹一次個mon 隔幾日就會攞去開着水龍頭用洗手鹼液洗成部機
但係張芒貼幾個月都係一樣咁滑 個疏水塗層冇俾我洗走到
用過imos同hoda嘅康寧
兩者透光度差唔多 不過imos滑好多

之前去黐mon貼嗰陣
聽個sales同隔離講防偷窺嘅話有隻叫aircase嘅好過hoda對比起更透同埋上下都防埋價錢差唔多
不過就唔知係真定唔係啦
另外Amazingthing呢隻牌子未用過
不過價錢好似都唔差幾遠 所以個人唔會揀amazingthing
13/11 攞機 即刻入落Spigen Ultra Hybrid
用到依家都未有黃嘅跡象

利申:本人超大手汗
你有1部電話定3部
1部😎
好奢侈 好浪費
全部都係個bumper 嘅parts
啲制/膠邊只係hk$8一set
係果兩個背板貴啲要hk$100一塊
夾埋$260都唔洗大把配搭比你玩
咁唔算好奢侈姐?
手殘用pro max 買左 pro

有無巴打收 如果唔係return返去

tg hyh237
幾日收到?
5號晚落order 啱啱收到
想問下你係喺台灣官網訂 ?
請問知唔知香港有冇邊度有得單買配件 ?
係邊度買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞