[今冬已寒] 經典男裝、西裝、皮鞋、皮件討論區(40)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
過膝少少咁,個角度咁影加著拖鞋就會顯得好長。BTW我開始有少少懷疑睇相去推實物係點呢件事係咪唔係個個都做到
其實你想問咩又想平又想有現貨又想有齊碼行落鋪任你買? 自己取捨你想要咩喇 想平咪自己諗辦法 想快你咪落鋪睇 po 頭比晒料都唔睇
佢自己間鋪做比自己著..........
LM
我睇到佢影矮左自己
但係我睇落長度好似去到小腿鞋咁
咪就係睇左之後問話po頭二千樓下d brand喺香港冇得(現貨)買 你又知我無睇?
你自己都答咗自己,仲有乜好問?
咪就係上面問左先知有無你到底有無睇?
不如你重新睇一睇我講左啲咩⋯⋯
Sorry
本身冇諗住po
係見到牛巴po先跟機姐
平時影開都係自己留個記錄
同埋着d出晒名短嘅Canada goose
其實冇咁長嘅
而且條褲係Condom fit ss chino
唔露出嚟都好
費事大家見笑啦
如果只係過膝少少,咁真係角度問題,影到好似件晨褸咁長。
Oh..
下面位巴打影相要請教下呢位
自暴其短
因為個角度影到件褸好似去到腳眼咁
其實有人po相咁開心既事做咩咁harsh
再咁落去除左某幾個user邊個敢po相?
Lm
要問物主或牛肉飯
cannot agree more. 有相你睇就要感恩啦。
實物係過膝少少,物主身高我就唔多記得了但同我相差不遠。

不過講真睇到某啲人我真係有少少燥,你估真係個個好似我呢啲毒撚咁得閒揸大機搵角度影相咩?成鳩日係度無圖討論,有人po圖又串串貢咁,上幾個post都已經有咁情況,有巴打左右手戴錶又俾人串,有巴打身材漲左又俾人串,咁搞法仲邊有人敢post野?

係咪真係要好似隔離健身post咁set條rules嘈交之前要先自貼啲人先識收下把口?
所以我呢D肥大叔都唔敢自拍
下次賣你豬仔
你成日都出賣我啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞