香港啲男人係咪窮到傻咗?

536 回覆
2579 Like 180 Dislike
咁呢個世界上再冇感情問題
典型自卑到自大
日日都見到以下呢類POST

香港男人XXXXXX
香港女人XXXXXX

其實咁樣對邊個最有利?

日日怨香港有閪就萬能
乜都唔洗做
男人先辛苦
溝唔到女就話人臭雞公廁
到條仔俾人飛咗之後會上嚟開po話港女睇唔起公屋仔日經
一定係想講
你就好啦 有男朋友
唔洗用自己錢就有人送名牌袋
嗲幾下就乜都有
我地男人乜鳩都冇
要靠自己 唔似得你地咁輕鬆
所以話香港地有閪就萬能

一碌9打一船人
只係你朋友既男朋友on9姐,壓力都處理唔好點做男人。處理好自己情緒係自己責任,有料既唔好屌條女,屌鳩個老細
RIP咗先
雖然我唔知有冇證據條女比帽條仔帶啦 當佢真係有都好
老實講 我覺得為 仔/女 死為 仔/女 亡完全唔抵可憐
你個人生要有幾空洞 膚淺 先會為咗伴侶出軌而自殺?如果單純為咗報復仲on9
你個世界只係得男女朋友?其實人生仲有好多嘅愛 家庭朋友嗰啲唔係你世界一部份咩?
有冇諗過其實你咁樣自殺會唔會自私咗少少 你老母咁辛苦湊大你 冇諗過你會為咗條女咁樣尋死 難聽啲真係養咗件垃圾 成個腦只係得愛情
我覺得唔撚係自殺就一定會係最可憐 或者受害者 正正相反你係最自私仆街果個
屌你老母係唔係男人?
我真係完全理解唔到 傷心仇恨係一個理由去自殺?仲要係為咗人生之中算係一件咁小嘅事
如果連登仔同我講出軌係一件大事要去到自殺我真係得啖笑
不過聽人講係啲破碎家庭出身 冇乜自信 有心理缺陷嘅人先會選擇自殺呢條路 好多殺男女朋友嘅都係咁
我反而有少少可憐條女 我亦都明白點解佢會講分手 尤其是自從條仔上咗蘋果訪問賣慘 呢種男人通常都有啲神經病
我想同你(Jessica)講唔係你害到佢自殺

最後都講句 奉勸大家唔好咁輕易自殺
佢似衰戇鳩多過窮,咁嘅格就算有錢見到個高佬又會話太高著衫唔好睇,離開哩啲唔接受自己唔接受世界嘅人吧。
垃圾女人借朋友上連登做分化 唔滿意分手囉冇人逼你同垃圾男人拍拖
你朋友就係你

慳錢有咩問題先
試過(幾年前)買杯starbucks都比人單打
同埋成日都有明示暗示你工作無需要搏/應該比男人上位先 因為女人搵個有錢仔結婚咪得
又唔撚認老實講朋友問題又關𠹌你事咩
又唔係佢條仔 男朋友過唔到關又叫雞咪飛柒佢囉咁小事話港男係貶低女人價值觀 唔駛一打沉一堆人
分手啦唔係仲諗呀?
男人嚟講窮得嚟冇志氣兼自卑柒下柒下 真係由得佢死
早分早著
呢度啲男人幫返男人係理解嘅 一話港男衰少少嗰啲 即刻反駁分化 香港男仔世界第一自尊心方面
自卑先係問題
咪係你呢啲囉 你自己乜鳩都冇 唔代表其他男人乜鳩都冇 唔好一碌鳩打沉成船人 未見過女人返工? 唔可以自己俾錢買?我就見跳舞群組好多鴨
成班自卑撚全面進場
我識啲住公屋都唔會咁

住公屋仲要係連登仔真係唔要得
男人自卑係無得救
呢啲一代傳一代 唔知咩係家教
我敢講大把呢啲男仔
連登係唔會容許香港女人本身有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞