香港啲男人係咪窮到傻咗?

536 回覆
2579 Like 180 Dislike
佢老竇之前做狗添 佢男朋友係啞嘅?咁大個人仲比老母控制住 事後幫我朋友俾返錢都冇咁樣衰 唔識do
你的朋友咪即係你囉
標題黨DLLM
連登真係平行世界 仲話女權
窮就係咁
無啦啦又講埋佢老豆做咩
咁你個fd又係啞嘅?咁大個人都下下要人保護,自己不滿唔識出聲反抗㗎,自己拍拖拍著個on9仔,關人咩事?洗唔洗講晒香港啲男人先,塊西我哋有份屌㗎
女權係近年興起,但細個時仲係父權社會嘛
而且香港女仔成日夾雜父權同母權黎將自己嘅利益最大化。
唔關你事做咩comment似係你食花生為條cheap精平反 咁你咪唔好留意佢老母囉 你好想屌人伯母咩?始終主角係佢條仔 呢件事亦都反映咗香港有唔少呢種男仔接受呢個事實啦 雖然你咁大反應 可能都係呢種人 你噏乜撚嘢 我朋友幾時要你保護 黑人問號
夾飯錢真係痴線
窮到咁
俾我就唔撚會再上去食
咁撚厚臉皮
成家人都戇鳩,快啲勸佢分手
Cls,我唔係幫條on9平反,係幫香港男性平反,你一個極端例子就反映香港好多呢啲男仔?你講佢on9我buy你喎,但唔好以佢嚟代表香港男性啊唔該,有幾可會到啲咁嘅極品啊大佬。佢老母咁on9你唔撚講女人窮到傻咗?成日話連登仔仇女,你呢班咪一樣仇男,接受呢個事實啦。我又幾時話要保護你個fd啊
真係見過
成班同事傾聖誕去咩餐廳食飯慶祝好 (純粹大家分享下有咩plan,唔係成班同事一齊食)
之後條友左一句聖誕出去食嘢唔抵,右一句幾千蚊食呢啲嘢唔值 仲話自己煮仲抵
大佬,又唔係同你去食,係旁邊加把口做乜撚嘢
朋友去佢屋企食飯 佢阿媽會叫我朋友夾飯錢 但佢唔會出聲 唔會比返錢我朋友 但明明佢都上過我朋友屋企唔止一次

咁樣好肉酸喎
笑撚死 平時大把po話港女貪得意港女係雞港女用塊西當八達通 你睇唔到?
嗰啲又唔係用自己身邊人做例子?屌港女嘅po多啲定屌港男嘅po多啊
飛咗佢
無自信嘅男人好撚麻煩
日日放負,懷疑你,質疑你
到最後自己都會俾佢影響埋
你自己唔相信多呢種男仔已經冇嘢好講 睇吓下面啲comment 加like 都分析到 你見唔見到我個topic係問句?幾時有話全部男仔 咪屈啦
咁你講乜撚嘢話我朋友下下要保護 你都識我朋友?佢同你講要? 下下唔關你事係咪唔使開post 唔好太自我中啦心 口吻十足十似佢條仔 我係仇呢種男仔有咩問題?
睇到啊,咪大撚把人屌囉
唔使理佢呢條友好勉強 佢呢種男人係咁 自尊心同實力唔成正比 又大男人主義 明明就係自己驚死嗰個例子 影衰全部香港男仔包括埋自己 即刻割蓆都黎唔切
係架,呢啲一開口真係好肉酸,佢地仲要講出黎個下好撚有自信覺得自己好叻咁先搞笑
同呢啲人同枱食飯都覺得丟架
香港啲有錢男人係咪個個都咁樣衰?

香港啲男人同香港呢啲男人,你係咪表達能力有問題
咁我睇你講野都分析到你仇男,你自己死都話自己唔係,咁都已經冇嘢好講,連登仔以前話女人係雞係公廁,呢啲on9言論係咪又代表香港女仔真係咁先,你哋講就得,人哋講就唔得
你啲表達能力就真係勉強啦,自己話香港啲男人,柒咗就話淨係呢類男人
你好撚煩 男人做到你成個阿婆怨婦咁 得啦得啦你唔好勞氣 你唔係呢啲人OK?俾返啲面你 你講咪講囉 把嘴生喺你嗰度 平行世界”以前” ?
唔通我話全部香港男人都係窮咩
又嚟呢招,自己怨先再屈人怨婦
咁依家連登仔仲講緊女人係雞係公廁,又係唔係先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞