[VIUTV全民造星] 12人男子組合 MIRROR討論區 (53)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
哇 俾我見到edan決賽fancam完整版!!!
兒登仲要好多時望cam跳 勁殺食啊 表情夠豐富又靚仔 最近狀態好掂
聽番決賽同叱咤 兒登唱歌真係入mic咗 得幾句都聽到出落過苦功
同想話佢地啲鏡頭感真係一流 琴晚兒登教主姜仔都好勁 成日一秒間mon到個cam take用眼神殺死我

https://youtu.be/xztZI18gPso
十強美國集訓,佢提早走去上海(?)做嘢(好似關條女事?)
前年叱咤,又提早走去冰島做義工(條女一齊去)

佢真係好鍾意去旅行,係咪今年冇得去所以改過自新

btw,吹奏表哥有70+正皮
記得佢以前講過唔敢睇連登
而家可以mon下喇
教主一開始個solo都係咁望鏡頭
個幾下電死人 忍唔住係咁重睇
我好明白
因為我都係

但入呢行唔想比人造新聞既
有時可能要留意下
又唔係叫你轉哂成個性格
但要小心唔好比人入到
柳柳 教主 係mami sweet boy 認證
好想睇佢哋一齊旋轉同扯鏈
識笑嘅靚仔
好想睇
應讚咪讚下
洗白就要靠佢以後識唔識做

利申 hello 但絕不盲粉
快啲搵人sd比大表哥睇比啲鼓勵
救命,果皮你放過AK啦
可以任摸 羨慕
畫姜個漫畫係邊個?Search唔到

有冇人同我一樣鍾意牙登呢段舞
搞鬼+個笑容真係好charm
尷尬到唔想睇
來日方長 一定會有呢一日
個個都勁開心 笑到啲眼唔見晒 跳跳紮咁
冒死答你
KT>Ian≈AL>AK≈Jer≈Edan>Jeremy>Lokman≈Tiger≈Stanley>Alton≈Frankie
戴頭盔: 以上為入坑1.5個月的個人觀感only。Frankie靚仔值同舞技其實都數一數二,只係一開聲唱歌就好趕客,仲要兩年來都冇咩進步。另外唔知係咪因為年紀最大Viu冇咩比機會同資源佢
呢個live真係完美體驗😊啲唱功有幾咁好
佢係off pitch的
掟咗咁多個西瓜落海 終於請咗果皮姐上嚟喇 哭撚咗
Hi 果皮 想同你講聲 我一早都話過 盧瀚霆從來冇輸過 呢樣我一直都有百份百嘅信心
我係神徒我自豪
全團係叱咤都落足120 分力
仲唱得好過造星當晚
ak有咁前咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞