[VIUTV全民造星] 12人男子組合 MIRROR討論區 (53)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
佢勁晦氣係發生咩事.....冇眼睇 肉酸到爆
恭喜晒Mirror 姜仔 Jer AL
今日要讚仔仔們跳ignited真係大進步
姐姐好鍾意 睇得好開心 睇到姨母笑

Ian今日俾林狗串果陣既反應都真係出乎意料之外好
只要繼續做好音樂 都唔係細架啦公關做好啲 真心睇好你
另外今日都對Stanley大改觀
見到佢對得獎兄弟撲過去戥佢開心嘅反應 真係好真心

公海po/fb見到好多人鬧姜仔
睇完真係得啖笑 喺度鬧憑咩攞獎嘅時候
有無諗吓自己有無投票投你最喜愛嗰個?
有無諗吓mirror撈番幾多追緊韓星嘅妹妹返嚟留意香港歌手?
講真 造星1嗰陣真係唔係特別鍾意姜
最歌同最男我都唔係投票俾佢 不過佢攞都好滿意
真係好希望香港人可以支持返香港樂壇 睇咗先講 唔好再一味喺度鬧
不過想講 姜仔雖然你一唱歌or跳舞就好charm
但係講嘢時候嘅肢體語言要再做得好啲 對答上要得體啲
慢慢學習 慢慢進步 希望你有一日會好似牙醫咁 會令街外人令到你deserve你所擁有嘅

美中不足嘅係明明Mirror開開心心同大豐收嘅一日
都要有🌚搞啲野出黎俾人笑 好心就得體啲啦
你無獎預咗架啦 你唔係以為自己有呀嘛
學下Ian上年自己無獎攞都大大方方支持兄弟啦

利申: Mirror死忠
人哋商台鬼知佢份人咩
點解可以咁肉酸,醜唔醜怪呀對友都黑面
份人好有心機,會分化對團
有少少感動 今日唔少fd都讚佢地跳得好齊+唱得好
佢地既努力冇白費
stanley好大哥哥feel,今晚好戥隊友高興
唔係細仔嗰種好hyper攬住
係大力拍手,拍下膊頭,教主台上提mirror佢即刻舉晒手好有反應
得獎訪問round up得好好
mirror要做多啲廣東快歌
對佢越嚟越有好感
覺得佢啱做副隊長多過ak
近朱者赤 希望佢同大表哥Friend D
順便減番肥唔該
今日低炒真係好脹
真喎 大表哥啱做副隊長多啲
真係有照顧嘅感覺
大表哥round up得好好
好想聽多啲廣東跳唱歌!
起碼牙契上完堂有活學活用佢好兄弟繼續真性情真係搞啱掂

希望牙契新一年少啲衝出嚟同繼續持之以恆咁上PR班,上兩年屌佢屌到手指痛祝百屌成材

01出咗片講ak黑面
如果隔離係😊,佢個樣一定係極不忿,或者橋手橋腳
😊都有今日啦,成撚日話自己重兄弟情,點知兄弟攞獎一個擁抱都冇,唔係以為自己唱k歌可以攞到獎呀ma佢d粉仲要話柳柳寸佢
我最期待嘅畫面!

佢真係好暖 興奮完一下就即刻拍ak大髀同膊頭
我係神徒我自豪
多謝你留意教主鐘意佢啲跳唱可以睇佢當時造星嘅表演嗰時歌喉無而家咁好,但都keep住有進步㗎!

https://youtu.be/YiQVkThOZtY
https://youtu.be/Q1hsKVn2bIM

或者可以睇佢Dance cover
https://youtu.be/CWTMtF0N2aM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞