[VIUTV全民造星] 12人男子組合 MIRROR討論區 (53)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
出面家謙啲fans真係好撚惡
Gin lee仲慘一個獎都冇 佢啲fans都冇屌哂鬼咁
睇造星3入坑嘅鏡粉
琴晚係叱咤台跳ignited應該係我見佢哋跳得最好嘅一次
不過反而唱差咗
繼續努力
算啦
要挑剔既點都會挑剔
琴日live post兩個都有啦
而且gin lee啲fans似係會買碟但相對少係網上出沒
我覺得唱未必最好
但一定係最charm既一次
中意gin lee果啲好多玩hifi,好多都有一定年紀
唔會上網吠
真fans都算
大把人聽過幾首林家謙就扮哂好支持咁
仲好意思問點解新人獎冇林家謙
我心諗
呢d人應該連票都冇投
叱吒獎點計都唔知
對香港樂壇認識就係自己個Spotify playlist+每年1月1
可能喺佢眼中 hater好似王座咁 只得一位
只得一位
其實呢行有咁熱血啲brotherhood 睇到我好感動
鏡仔要珍惜啊
jer同edan 99強之前已經friend
琴晚睇返jer5盞紅燈foul嗰陣攬住edan喊
edan就係咁tum佢
見到啲人講新人獎真係笑撚咗
連自己偶像上年攞完都唔知就係度扮fans
啲一日樂迷真係好恐怖
講起就嬲
果陣點會foul牙jer架 點睇都未到要foul佢啦 明玩佢
好彩而家牙jer好爭氣
睇yt cm都見到好多街客中意佢地
好多都話因為男排留意佢地
冇諗過香港會有隊咁多人既男團表演廣東跳唱
你地做到啦 成功比更多人欣賞到你地
特別好多人讚琴日跳舞好齊 啲踩台聲好聽到我keep住loop
好感動好開心香港樂壇幾耐冇試過咁樣
你地真係好叻仔 繼續努力啊
姜B 新ig post 好真誠 又識sell 埋首歌
咁搞法會變佢FANS 佢真係好抵錫!
利伸: 本身因為jer 同edan 而留意mirror JERDAN 世界第一
好多漫畫家畫姜仔琴晚個呆樣
謝曬皮同怪叔叔個啲都畫得好cute
唔得真係要貼完又貼 我真係好鍾意琴晚依一刻啊
應該係入坑咁耐等咗咁耐嘅畫面
你地真係要加油! 只要繼續堅持 我真係覺得陪到你地上紅館架
https://youtu.be/Mrm6wLEK3VM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞