[VIUTV全民造星] 12人男子組合 MIRROR討論區 (53)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
有嗌:「Come on!」
冇柒錯
琴晚youtube live都唔少人話改觀
好事黎
琴晚好專心睇頒獎典禮然後諗住慢慢追post,點知你哋成班痴女連呢個post都推爆咗

琴晚鏡仔表現好好,全晚爆喊係咁狂loop啲片,冇諗過903真係比六個大獎佢哋

一開始教主第一個出嚟真係好驚喜,完全冇諗過佢今年會可以喺叱咤個台有自己表演,攞獎嗰時見到佢班兄弟仲興奮過佢真係好sweet好warm

Jer b同姜b都好爭氣 請你地繼續用作品說話,我哋會永遠支持你㗎

一直都好自豪同身邊朋友同學講你哋係我偶像, 2021要繼續加油啊

盧瀚霆 我愛你 一起走下去

Anson Lo無走音又跳得好好
我都丁左
各大傳媒都係haters

想問吓應該係hater定haters
小妹都不才唔識英文
琴日見佢ignited好似冇平時咁hyper
Jeremy冇solo真係冇天理
我覺得做鏡仔hater係因為對鏡仔唔了解
做佢hater係因為對佢性格了解
OK新名詞失望漩渦 另外兩位新人獎得主 冇名既
個地硬唔硬啊唔緊要啦都成為左1月1新聞標題 你已經贏曬架啦起碼冇輸到果皮先
睇佢個款應該都唔會自我反省
算吧啦
我都想佢唱水刑 不過迴光喺903成績好d
全香港人都睇到佢閪面
都仲可以話人come on haters
呢個真
衰啲講句冇人會無啦啦做左你既haters一定係有前因後果先會憎你
好心啦已經做左標題主角仲唔識收
花姐真係得閒救下佢雖然唔知有冇得救
佢篇文 同佢好兄弟深夜出篇黑文真係無分別 睇完仲衰
做藝人明星 自信係要有 但唔係自大
自信嘅同時 都要清楚認識自己嘅強弱點 識表現最好一面俾大眾睇

本身琴晚見佢無晒神氣都無出聲講咩
但睇完篇文 其實佢都依然無客觀反思審視過自己輸在啲咩
唔係批評走音就係haters 唔係屌你閪面就係haters
可以話黑面係佢真性情 但在於觀眾眼內
只係見到個出道兩年嘅藝人完全唔識睇場合做人 令到隊友同自己都跌入一個勁尷尬嘅是非中
更加樣衰係 日日講team嘅係你 但唔重視team嘅都係你
我覺得唔差架,做到個隻乞人憎(本身個角色)
同埋後期幫佢洗白個陣我記得公海po都有人讚佢架
佢地咁多個都咁努力令我都想努力埋一份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞