[VIUTV全民造星] 12人男子組合 MIRROR討論區 (53)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
同意
記得之前有一次mirror ig live
牙姜係台灣拍野 佢單獨出鏡咁越洋live 好緊張 講野1999
係stanley勁比心機 慢慢引導佢去講 問啲簡單問題先
令牙姜冇咁緊張 同埋知要講啲咩
呢啲位stanley做得好好 好caring係咪獅子座特性
開頭都覺得大表哥成日自我感覺良好
後來見佢都對班細仔好caring 就改觀了
原來大表哥之前咁多負皮
覺得佢好照顧細仔
講嘢同隊長一樣係得體嘅
大表哥真係幾好
當初連登屌到佢七彩
但佢默默做到令人改觀
睇好佢呢種性格可以係演藝圈撈得耐
太多post追唔曬
尋晚牙姜拎兩個最喜愛獎 上台嚇到呆左幾cute
佢嘅講野技巧/方式要改一改不過我都知好大壓力同好錯愕
屋企人睇完牙姜講野就好反感即刻唔想聽佢唱歌 加上本身啲人都已經先入為主
感覺上好似浪費左一個證明自己嘅時刻
不過問心 尋晚牙姜live真心好穩定
明明佢心情又唔好又好突然要唱 但都表現得好好
有朋友都讚佢原來都ok我都好開心
希望牙姜改善到少少尷尬嘅反應 沉住氣
等多啲人睇佢表演 吸引更多fans

最後 恭喜鏡仔 AL JER 牙姜
要記住你地所有人都值得拎獎
我都唔知啱啱先追番造星1

最慘係咁努力 但只係比人記得個胸肌好慘...
事實佢身材比例又真係好好
放心
其實好多人反而讚姜b 夠真夠率直
同時佢尋晚都爭氣 個live 穩過好多人
當然下一次個人就唔好咁驚青
姜b 要有自信講感受,同埋唔好lur 住講野
我最近先入坑
一開始覺得佢個感覺好黑警
之後先發現佢自我感覺良好得嚟幾搞笑
同埋欣賞佢有清析目標
比我想像中多人撐佢好感動
其實唔好咁驚已經好好
就嚟要成立牙姜精神健康關注組
死人viutv係咁剪接評判講胸肌果段出黎
喂 講完真係有啲似黑警
Sor忍唔住要post
呆滯姜真係太cute太好笑
究竟姜姜嘅歌手生涯中喺叱咤台上會呆滯、驚訝、未回魂幾多次呢
姜I Love You 3000
https://www.instagram.com/p/CJghgBTJWv_/?igshid=rawfkq8e1gth
佢個樣真係好好笑
正宗呆撚左 幾得意
其實ian把聲救番好多
首詞又寫得好 又易上口
望花姐都醒醒定定 睇實班仔
同埋都來姜b 新一年搵到岩自己既音樂路線
雖然佢出左幾首 但都唔係好show到佢既特色
明明造星果陣 都幾charm
出道後反而冇咁charm
唔係fans 但都有種恨鐵不成鋼既感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞