[VIUTV全民造星] 12人男子組合 MIRROR討論區 (53)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
就咁去一個咪仲怪 同佢都唔襯咁做
我覺得最起碼 佢都出咗道一段時間都有人定人氣 如果佢所講嘅過去不實 一早就有人衝出嚟講返 既然無姐係佢一定都以最真嘅一面 面對大家 先21歲 表現已經好好 性格又好 紅係有佢原因 (利申 非糖)有時有啲野 希望香港人去睇接觸先踩人
一定人氣
我來不來都有讚吓大表哥㗎
不過總會有人走出嚟繼續狙擊話幫佢洗白
提返星座撚,十強美國走咗去,前年叱咤走咗去
我覺得當時係抵屌嘅,但我會偏向俾機會人改
有進步就讚,唔會以前衰就判死刑永不翻生

正如新城嗰日我都有講牙契呢大半年收斂咗
點諗到即晚ig出篇咁嘅文,而家再觀望吓

又正如新城嗰日我都出咗一篇疑似和解文
話我幾個月前勁憎AK,但佢有改我都可以淡忘
又點諗到佢尋晚又整單咁嘅嘢
不過又未至於打回以前咁憎,我屌得細力咗
同埋見到佢眼紅紅頭dupdup個樣覺得佢慘
有一兩下其實心痛佢咁做人好辛苦
都係繼續觀望希望佢會改

都係嗰句,追一隊人真係唔想有咁多是非
對有啲仔係冇咁大好感/冇感,但都唔想憎佢哋
不過私心佢冇個人獎係有啲失落
正式開始好大機會架嘛
雖然9估佢有獎要上台要講嘢仲大鑊
本身都期聽到正式開始live
如果要佢唱正式開始live 實又串佢好應景
可能蜜運緊 唱得仲sweet呢
依家再睇多次佢地跳Ignited 02:10一齊啲腳踏聲真係好齊
佢地真係好生性忍唔住再講
今朝起身 成個腦都係一所懸命個intro
佢拎都係會比人插到反艇 正式開始呢類情歌 唔太適合到上最歌
我loop左幾次,真係好正
恭喜mirror

希望下年兒登女同Jeremy 都有
我認同嘅 但我係投咗俾佢
如果今年先出 有機會教主都冇銅?
鳩估覺得應該會冇左
當初出道佢形象唔討好 又鳩搶fo又煩 冇乜fans
係而家屌到化左 慢慢儲返好個形象多返fans
所以佢唔係副隊長係有原因
不過路遙知馬力
完全同意
至於Frd同互動,都好難expect佢會有好似應駿安濤son 一 Group 好close既frd
佢如果同大表哥 / Edan frd 啲會對佢呢行發展好有幫助 佢地有契無既野
近🌚者🌚

如果契可以PR 落下功夫 做好啲工作 我真係會好開心 始終契帶我入坑
覺得可能係已經公開左戀情
其他緋聞可以笑下帶過就算
都睇得出唔係強顏歡笑嘅
應該自己都覺得幾搞笑同尷尬
希望以後佢都識咁樣大方啲處理啦
睇報導先知原來ak諗住拎新人金獎
佢到底哪來的自信?
無諗到竟然公開咗反而幫到佢PR
尋晚好驚佢會西面
好彩全程都係笑
咁樣笑多d咪幾好
造星嗰陣都係笑住彈唱先開始受歡迎
希望佢會保持住
相反ak真係好失禮
冇比較冇傷害
唔係AK咁失禮都唔覺得Ian應對進步咗 對獎項亦都冇咁重得失心
AK唔改改啲牛脾氣好難搞
佢唔止要報名說話技巧班 IQ AQ EQ班全部都要報名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞