[VIUTV全民造星] 12人男子組合 MIRROR討論區 (53)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
咁林狗會擺門都好正常
其實正面啲諗
比佢講下之後個迴響都幾大㗎
好多歌手咁多年嚟根本連提都冇提起過
希望Jeremy今年有得solo 駿駿呀
same ar! loop依條loop到訓唔到
一講anson lo 大家啲反應真係好warm好有愛
本身edan同jeremy好遠 (可能有講過唔準攬或者出位)
jeremy見到大表哥同jer走晒去攬al jeremy都即刻叫edan一齊衝過去攬埋教主
仲有唔知邊個(有啲似edan) 一聽到anson lo個名就勁大聲叫咗出黎

https://youtu.be/HEoon37DB1w?t=61
認同 "表哥好清楚自己喺團隊嘅位置"
有時分得一句半句,佢都story自嘲"一句夠殺"
雖然可能佢aim at做演員所以唔著重solo幾多句
但起碼有呢個目標之餘,mirror團隊工作佢都交足功課

我鍾意睇佢跳舞,有身型有台型
演戲方面要加油
珍 佢值得一個機會
Lokman先係隊長啊
我都覺得大叫嗰個似係edan把聲
駿同安跑過去嗰下
睇到我好激動
覺得傳媒都幾錫姜
暫時睇都係多數講姜攞獎自己都好驚訝
cap晒佢啲呆滯樣連環圖勁cute
佢攞最男條片睇十次笑十次
姜姜太kai but I still love you
都係嘅 林狗講完好似令契無得惹人討厭

利申:其實覺得契幾有才華係個樣少閪
勁warm
今晚好痴線真係唔知點瞓

一路緊張擔心教主有冇新人銅,
有不突止
仲有opening表演真係超級大surprise
點諗到叱咤有得聽<一所懸命>
仲要表現得好
佢真係留心逐個聽晒隊友講咗乜
唔重覆講,再思考吓有咩未講
應該係Edan姜仔跳下跳下之後好大力咁攬住教主呢幾下真係好可愛
盧瀚霆真係好叻
我無追錯你
一所懸命loop咗成晚真係好好j

新一年一所懸命咁追隨教主
對唔字啊lokman,lokman係個好優秀嘅隊長嚟㗎我好鍾意lokman㗎
Edan 2021 ga yau !!!!
雖然有勁敵MC Cloud etc....
你要知道有無獎攞都好 你既努力大家會見到
一月真係好興奮 有膠戰 出solo 生日
知道你有mon post架,淨係想講句
We love you
我loop緊呢條淨cut幾個獎台下反應
瘋狂攬攬

https://www.instagram.com/p/CJgoToxgCwq/?igshid=l5nsa6ejb5gi

Edan 同 Jeremy跑過嚟攬完教主之後
急急腳跑返去自己位勁得意
勁小學雞驚俾老師捉咁
你突然表白架 我又講!
2021年就盡情去做你想做嘅事 享受你嘅音樂你嘅舞台 加油鑽研你嘅才華演技主持
唔使諗結果 亦都唔使同其他人比較 因為好好享受每一個過程已經會係你最大得著!
過程可能好多迷網或者其他人感受唔到嘅辛苦 但當明年今日望返轉頭 我知道呂爵安一定會成長超級多!
我地會係度gchi你! 好好享受啦!!
真係要讚牙契,今日幾得體
俾人咁樣公開串到一棟都無,仲識笑笑口郁下隻手俾下反應咁
有新聞講😊未?今鋪仲唔名留青史?
BurnOut御用stylist & PA

睇返條片發現教主多謝屋企人多謝媽咪家姐AMBER,但唔記得多謝教父
佢話要唱歌㗎?嗰陣真係得意到痴咗線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞