[VIUTV全民造星] 12人男子組合 MIRROR討論區 (53)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
仲有come on haters
呢條片好正就係中意佢哋呢啲小互動 好warm 好真心
真係唔係人人都咁熱情
都唔係第一年睇呢啲頒獎禮啦
就算張敬軒攞獎
佢人緣好到咁

都未必一班人衝過去恭喜啦

而且Ian性格真係咁樣吧?
我相信就算AK攞獎佢都未必跑過去

上年姜濤攞生力軍
佢都係笑着喺旁邊拍手
唔通又鬧佢唔夠熱情咩
唔識答呢
ak jer edan 3個造星一開始就同一組打比賽
所以點解jer同edan先會最早咁friend 因為經歷最多
希望新一年佢醒目啲
有咁多發揮嘅機會
都要靠佢醒目把握到
如果唔係只會多幾個推佢去死既位

不過單單係其他成員攞獎嘅時候冇上前恭喜呢件事
我又覺得唔係罪大惡極
亦都唔係必要上前
隨便大家默講
有男排加乘 令好多人唔再戴住有色眼鏡望依班仔
再黎琴日佢地個個都表現好 大家一晚發現原來偶像派都唔係無實力
辛苦晒仔仔們勤力練舞 你地嘅付出觀眾係有眼睇
我都覺澄自己唱會仲好
🌚個人咁衝蝸乜撚牛
金句
尋晚ignited live表現好好 好齊好charm
完全同意
睇得出佢真心替隊友高興
講真mirror而家分成兩邊玩
得佢一個兩邊都唔係
但都睇得出佢冇介意 真心為個團好
對佢加晒分
冇追開佢 想知佢點埋kenny堆?
所以有努力改善 大家係睇到嘅 大表哥呢個朵真係改得好 真係好caring
男排女將真係笑得好好睇

新個期啲訪問都係 不過係衰在resting bitch face
佢有冇諗過佢句hater,係代表佢自己定代表埋mirror明明其他仔咁謙虛,好撚驚又一個累全家
你確定花姐有能力救到佢?
2個都要報名上堂喎
同感
Unfollow 咗AK轉follow Stanley
駿駿啊我會等你
屌佢啦 一句講晒性格決定命運
衝動EQ低 唔識顧全大局 自我中心
唔好講做星呀 做人都出事啦
如果你身邊有個咁嘅同學/同事你都想杯鳩佢啦係嗎
佢做所有嘢之前有冇諗過會影響到團隊呀
有冇諗過你做公眾人物少少嘢都會被無限放大呀
嗜血係人類本性 所以負面新聞先會被大肆宣揚
你一個閪面令到你無辜嘅隊友比人屌呀
你嘅隊友自己攞獎唔係最開心
反而第一時間care你嘅感受都要比人屌呀
娛記就最鍾意寫團體不和
但今次唔係比娛記屈
係你江𤒹生條撚樣自己比位人入呀
真性情 我屌你老母啦
咁唔輸得就縮返入你老母個閪到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞