[屠龍戰士]個肥婆知唔知醜3

1001 回覆
161 Like 2 Dislike
肥都算 個樣靚都仲屌得落 但成個男人咁既樣..真係不了 班幾多支美極都唔夠

我都諗唔明
唯一可能係條肥婆有精神病,成日幻想自己有哥哥搵佢
仲未有海報

快啦妖
小李真係同條女復合?唔撚係掛

咁都可以一齊返
推爆佢
推到條肥婆同小李道歉+分手啦

無用 因為人地已經一齊返

仆街又話有人貼街招嘅 屌!!!
推爆佢
推到條肥婆同小李道歉+分手啦

無用 因為人地已經一齊返

唔撚係呀
即係點?分左手?

影相落filter推光美白都OK,P到另一個人樣咁做乜,重要係P完都係樣衰

係小李屋企吵鬧 要生要死
之後話要分開一個月
最後小李心軟一齊返 但係唔比得小李老母知

你係佢朋友?
小李老母 你真係好蠢
嬲 898

真係心地善良

晒左..

咁都仲一齊
衰D講句 係咪要每位食家寫返個食評出黎
講返隻肥雞幾淫蕩幾咁鬆幾咁隨便俾人入小李先肯斬纜

今次真係小李老母 條女都做到咁你仲要得落
仲唔夠飽咩

智障配豬乸,天造地設
依家真係雞鴨難分
即係點?分左手?

影相落filter推光美白都OK,P到另一個人樣咁做乜,重要係P完都係樣衰

係小李屋企吵鬧 要生要死
之後話要分開一個月
最後小李心軟一齊返 但係唔比得小李老母知

你係佢朋友?
小李老母 你真係好蠢
嬲 898

真係心地善良

晒左..

咁都仲一齊

仲唔夠飽咩

智障配豬乸,天造地設
依家真係雞鴨難分

唉,小李忍得肥婆,忍得樣衰,忍得8婆,而家連綠帽都忍得,真係唔寫個服字比佢都唔得
幾時有街招

你係佢朋友?
小李老母 你真係好蠢
嬲 898

真係心地善良

晒左..

咁都仲一齊

仲唔夠飽咩

智障配豬乸,天造地設
依家真係雞鴨難分

唉,小李忍得肥婆,忍得樣衰,忍得8婆,而家連綠帽都忍得,真係唔寫個服字比佢都唔得

好事黎,唔洗放件豬鏈球菌出黎害人,佢自己咁揀咪祝佢好運,綠帽長戴長有
廢D喎小李
初初都仲吹奏緊你
而家真係完全將男人既廢展現係自己身上
唉,垃圾小李,恨鐵不成鋼
小李點解咁都忍得到 真係估佢唔到
回頭是岸啊小李
開到3個post
小李同隻雞一樣咁垃圾呀!!!
呢隻肥雞你咁都食得落?!
小李,我對你好失望!
而家香港冇女人咩?點解要同番隻貪錢嘅肥雞一齊?
就算你呢刻冇性病,佢繼續做雞,你遲早奶野!
第時一句唔好彩結埋婚,成棟大廈都係襟兄弟,個仔都未必係你

江山易改,本性難移。今日貪pandora做雞,聽日難保唔會再貪lv再做。你自己諗清楚。
到底小李係咪有D咩比佢威脅住
咁都唔肯分手
新移民落嚟搵香港人錢
小李 就算你隻肥雞而家唔做雞
都只係因為佢俾人踢爆左要避風頭咋
為左條垃圾pandora 就做雞 你估佢會唔會真心改過丫?
如果唔係佢自己on99 俾人起左底
佢而家呢一刻同恩客搞緊野啦傻仔
可能條仔同佢反正都無錢拍拖叫佢出嚟做賺下生活費呢
反正佢出咗嚟做之後自己都唔需要再落力服侍佢,又有錢洗,一舉兩得
小李唔好再比佢呃啦
屌你老母扮死
辣殺

必理痛自殺失敗後,應該會試24味自殺

係飲可樂自殺
肥仔黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞