[屠龍戰士]個肥婆知唔知醜3

1001 回覆
161 Like 2 Dislike
仲有
邊撚個得閑同佢整同一款指甲
然後去影自己個波啊屌
話我地屈你都俾返啲證據呀

有做過冇做過你自己心知啦
肥絲大隻張圖要send俾佢啲fd
有無人可以幫幫手

仲有
邊撚個得閑同佢整同一款指甲
然後去影自己個波啊屌
話我地屈你都俾返啲證據呀

有做過冇做過你自己心知啦

我地就話唔可以確認啫,
佢條仔一睇到果對脂肪波就知係咪佢啦
開個ig放晒d料上去再follow佢d fd
Hashtag埋佢d個人資料
推到天昏地暗

啱呀!
其實證據都確鑿到咁
點解條肥婆仲可以話自己冇做,比人借刀
而呢度亦會有人覺得佢只係"99%"有做

講就兇狠,咁麻煩揾鬼做
本來過左頭兩日都淨係追post食下花生無點推,但厚面皮咁厚證據確鑿仲死都唔應,唔推爆你唔係人
肥婆 做雞 派帽 貪錢港女 蝗 講大
點睇都咁乞人憎

仲蠢過豬閪 如果唔係你,正身follow一個ptgf嘅ac做乜鳩,follow得唔會唔知人地「用左你相」。如果唔係你,你個ptgf又會即時private左,如果唔係你,你又會講「做了些沒臉見人的事」。去到呢個地步先嚟扮借刀會唔會遲撚左啲
MK蝗做雞唔認 好大粒花生 可以食到幾時
本來過左頭兩日都淨係追post食下花生無點推,但厚面皮咁厚證據確鑿仲死都唔應,唔推爆你唔係人
點睇都咁乞人憎

仲蠢過豬閪 如果唔係你,正身follow一個ptgf嘅ac做乜鳩,follow得唔會唔知人地「用左你相」。如果唔係你,你個ptgf又會即時private左,如果唔係你,你又會講「做了些沒臉見人的事」。去到呢個地步先嚟扮借刀會唔會遲撚左啲

我都記得係雞account follow 正身
佢真係好撚on9
點睇都咁乞人憎

我都記得係雞account follow 正身
佢真係好撚on9

蠢真係無藥醫
仲咁撚厚面皮

你啲相要自己post過出黎先會俾人偷到架喎
你本身放左自己對波上ig
貼街招
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞