[屠龍戰士]個肥婆知唔知醜3

1001 回覆
161 Like 2 Dislike
樓上條on9正義撚 仲好意思大大聲有追post
我就由第一個post睇到而家
明明開頭都係笑隻雞肥/柒 到慢慢搵到隻肥雞搵正身follow自己ig 相同指甲 肥豬手 所謂契哥云云
如果佢身無屎 理直氣壯 做咩要private個ig 仲改晒名 又貼圖話自己做錯事又話自殺又盛 而唔係報警 ?樓本成件事都好似砌緊併圖咁 逐塊逐塊併 你條柒頭就懶醒懶係眾人皆醉咁出黎話自己邏輯性思考 塊併圖咁砌係錯嫁 你慢慢隔住個"moon"(條on9打)做神探金田一啦

Wow wow wow 絲打們冷靜啲

冇話你地錯

亦冇話一定係借刀

更加講唔上正義

因為事主睇黎真係好似做雞

有多啲證據防炒車

Why not?

巴打現實一定係無人理嘅毒撚
現實中尊登同人唱反調博存在感嘅可憐蟲
隔住個mon 都feel 到你有幾可悲
種種證據都滿足唔到你
契哥張相都證明左係佢恩客
佢自己都認埋
你都仲要唱反調
如果真係要鳩插肥雞相
以後所以做雞嘅人都唔會再係雞
因為雞唔會認做雞 雞蟲都唔會認叫過雞
世界不再有猜疑 世界係美好嘅

唔係打手

推post都係打手?

上面講左

事主睇黎真係好似做雞

你睇黎誤會我話你係打手
我話你現實中係無人理要尊登同人唱反調嘅毒撚可憐蟲姐
上面咪講左有證據
唔係你一句唔識個契哥就可以當個契哥無到
你夠唔識毛魔啦 你夠無見過佢餓死過嘅人啦 咁你信唔信佢餓死過幾千萬人?
小李啊,愛需要勇氣啊!我佩服你勇於挑戰人類極限
明明開頭都係笑隻雞肥/柒 到慢慢搵到隻肥雞搵正身follow自己ig 相同指甲 肥豬手 所謂契哥云云
如果佢身無屎 理直氣壯 做咩要private個ig 仲改晒名 又貼圖話自己做錯事又話自殺又盛 而唔係報警 ?樓本成件事都好似砌緊併圖咁 逐塊逐塊併 你條柒頭就懶醒懶係眾人皆醉咁出黎話自己邏輯性思考 塊併圖咁砌係錯嫁 你慢慢隔住個"moon"(條on9打)做神探金田一啦

冇話你地錯

亦冇話一定係借刀

更加講唔上正義

有多啲證據防炒車

Why not?

種種證據都滿足唔到你
佢自己都認埋
你都仲要唱反調
如果真係要鳩插肥雞相

唔係打手

推post都係打手?

上面講左

事主睇黎真係好似做雞

你睇黎誤會我話你係打手
上面咪講左有證據
你夠唔識毛魔啦 你夠無見過佢餓死過嘅人啦 咁你信唔信佢餓死過幾千萬人?

小姐請息怒

我答唔係打手

唔係答你

係答另一位

你搭錯線啦

講左:事主睇黎真係好似做雞

你幾時先順返條氣呀?
唉屌真係睇到越嚟越燥。潛水咪算囉。又要扮無辜又剩。真係睇唔過眼
如果我係小李實吞唔落依淡氣
明明已經戴綠帽好慘 自己又冇做錯
仲要俾件雞話唔信佢 屈返轉頭

小李放佢d認錯對話cap圖上黎啦
俾人認清楚呢隻豬扮人點樣死雞撐飯蓋
無謂令自己留低個人生污點
咁多證據點都beyond reasonable doubt 啦
一定斷正先入得咩
做開CD-ROM,追post追到而家,終於忍唔住開AC同大家一齊吹

未見過啲咁撚白痴既人頭豬

我個人而言對雞唔反感,佢醜同肥呢樣野都好主觀,(雖然我都坦承俾我一定唔會叫佢)什至有男友都算啦,我都覺得佢只係一隻貪慕虛榮既雞豬

重點係咁撚豬都咁柒寸

我不是幾百蚊的便宜貨

咁你覺得自己應該值幾錢?

睇下141啲行程同埋價格先講啦,人地夠膽po相出黎既,同你差天共地呀⋯⋯
咁多證據點都beyond reasonable doubt 啦
一定斷正先入得咩

冇話你地錯

亦冇話一定係借刀

更加講唔上正義

有多啲證據防炒車

Why not?

種種證據都滿足唔到你
佢自己都認埋
你都仲要唱反調
如果真係要鳩插肥雞相

唔係打手

推post都係打手?

上面講左

事主睇黎真係好似做雞

你睇黎誤會我話你係打手
上面咪講左有證據

小姐請息怒

我答唔係打手

唔係答你

係答另一位

你搭錯線啦

講左:事主睇黎真係好似做雞

你幾時先順返條氣呀?

話你on9驚你嬲

冇話你地錯

亦冇話一定係借刀

更加講唔上正義

有多啲證據防炒車

Why not?

種種證據都滿足唔到你
佢自己都認埋
你都仲要唱反調
如果真係要鳩插肥雞相

唔係打手

推post都係打手?

上面講左

事主睇黎真係好似做雞

你睇黎誤會我話你係打手
上面咪講左有證據

同埋講真我當啦, 當真係比人借刀啦,
咁佢蝗wo, 肥婆wo, 樣衰wo, 煙鏟wo, 最緊要係佢以死逼條仔復合wo
咁都仲有可能會算"炒車"咩

利申: 覺得佢係雞, 唔係借刀
d蝗完全唔知醜字點寫
追POST個追我追我追到最後
望住個POST隻雞
邊個係
一定斷正先入得咩

認同肥婆好嘔心矯情

唔想比肥婆學野

呢個可能性的確亦都相當相當之低

我問下有冇呢個可能性

唔代表我反對咁多位嘅意見

說好的理性討論呢?

利申肥婆真係99%好似做雞
算啦 唔好再追擊條正義撚喇
可能佢發現柒左又想學肥婆拿返渣沙
先死都要針對有1%可能性肥婆無做過雞
就算有鳩插肥婆相 只要肥婆唔認
正義撚一樣可以話 「外國連片都改到 大把女星受害 段片唔算係證據」

Btw, d證據多到咁都仲可以炒車既話 炒都炒得心甘命抵。不過唔知肥婆可以點證明自己係清白呢

我都判大家 睇黎真係好似無炒車啦
上面個正義撚無追post就死撚開啦屌你老母

咪係
Po都未追哂就黎懶獨醒咁
仲要打咁大段野
用打字既時間留返黎追文仲好過

追晒

都係疑似

企喺司法嘅角度你地呢班人好可悲

可能你地係岩嘅

希望你哋唔會將想睇人仆街嘅慾望凌駕於求真

完全唔明你紅字呢句做乜鳩
你估呢度法庭咩
連登不嬲睇人仆街最開心, 你唔係仲覺得呢度係清泉下話

冇話你地錯

亦冇話一定係借刀

更加講唔上正義

有多啲證據防炒車

Why not?

好心你唔想炒車就咪撚入黎啦
ON撚9 又要食花生又要驚呢樣果樣真係好撚弱智
一定斷正先入得咩

認同肥婆好嘔心矯情

唔想比肥婆學野

我問下有冇呢個可能性

說好的理性討論呢?

其實有冇可能有人hack左佢電腦同ig
將佢電腦收埋既私人收藏不雅相上載去個假ptgf ig
再用hack左既正身ig follow假ptgf ig
最後上連登開post

法官大人我冇野問啦
一定斷正先入得咩

認同肥婆好嘔心矯情

唔想比肥婆學野

我問下有冇呢個可能性

說好的理性討論呢?

最後上連登開post

法官大人我冇野問啦

如果一個人可以咁樣比人做, 咁多步驟咁多野都搞鳩佢, 佢都真係好撚乞人憎
理性討論

冇追post

究竟有冇真憑實據女事主係kawaii_160?

俾人偷圖開假ig嘅可能性存唔存在?

一黎正常人都唔會覺得咁嘅樣可以做雞搵食

二來都未有恩客出現俾證據

5P字肥龍新移民放閃姣西還5P字肥龍新移民放閃姣西

做雞係另外一回事

繼蔣狗同思狗之後

都係唔好跟車太貼

你睇返指甲 下巴
99%係佢

仲有用正身IG Follow 做雞 IG

用正身ig follow做雞ig係低能到出撚晒奇

從金田一嘅角度去諗

會唔會係佢一向follow開嘅仇家嘅ig?

都唔代表係100%肥西係老母雞

有冇幫襯過嘅可以cap圖睇下?

做過雞實有其他證據嘅

暫時疑點利益歸與被告

你食屎啦吊
[quote]

如果一個人可以咁樣比人做, 咁多步驟咁多野都搞鳩佢, 佢都真係好撚乞人憎[/quote]

認同你嘅講法

個男仔既然係好人又唔MK

理得佢係唔係雞分手都係正確選擇
一定斷正先入得咩

認同肥婆好嘔心矯情

唔想比肥婆學野

我問下有冇呢個可能性

說好的理性討論呢?

最後上連登開post

法官大人我冇野問啦

年中有幾多ptgf比人爆完話比人hack電腦
Between巴打冇加密
留名等睇肥婆學嘢
一定斷正先入得咩

認同肥婆好嘔心矯情

唔想比肥婆學野

我問下有冇呢個可能性

說好的理性討論呢?

最後上連登開post

法官大人我冇野問啦

年中有幾多ptgf比人爆完話比人hack電腦
Between巴打冇加密
留名等睇肥婆學嘢

有人會信先算啦
都快完場先入黎做反調判官同安全氣墊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞