[屠龍戰士]個肥婆知唔知醜3

1001 回覆
161 Like 2 Dislike
可唔可以搵人收伏呢個肥西老母雞

我想嘔呀屌你食屎啦
重話自己無做過
無做過係人屈你嘅個做雞嘅ig acc點解會private左呀?
屈你嗰個驚人屈你呀?

無做過咁對肥手遮波又會係邊個咖呢
唔通真係貪你啲指甲整得靚跟你咩
跌落地拿返渣沙 好心佢大大方方認咪算囉
痴撚線
肥芝呢個角色可能真係存在
屌你比人踢爆個下正常就講被人屈啦
隔咁耐話清者自清
面皮有無咁厚
Pish
有證有據都話人屈你
仆佢個街
咁撚厚臉皮嘅
睇完條女話比人屈 我只係諗到一張圖

臭嫁仲食

我想嘔呀屌你食屎啦
重話自己無做過
無做過係人屈你嘅個做雞嘅ig acc點解會private左呀?
屈你嗰個驚人屈你呀?

屌好撚唔知醜啊條友
佢班朋友會唔會其實口講話信佢,而實際就...

屌左聲

我想嘔呀屌你食屎啦
重話自己無做過
屈你嗰個驚人屈你呀?

屌好撚唔知醜啊條友
佢班朋友會唔會其實口講話信佢,而實際就...

見唔見到佢重tag人話你信?
梗係信啦個個似你人頭豬腦呀?
Pish
佢話無做過ptgf 啫

無話自己無做雞喎
肥雞其實你係咪無用個腦諗過下就亂作個藉口
作都作好少少啦仆街
有心借刀個雞ig 一早就出左你樣啦
洗唔洗專登follow 你再搏俾人聯想去你到呀低能
如果係有個人借刀 而家件事煲到咁大佢恨不得更多人知啦
仲會走去private 個ac
屌講得多都真係驚會教精你 你咁撚蠢除左做雞都真係唔知可以做乜
就算你d fd 信你無做雞 都只係因為你樣貌身材夠說服力咋
有無人覺得條女個樣好似邵子風
Pish
Pish
Pish
Pish
Pish
肥雞如果你真係覺得咁好笑 笑到癲
做咩又嗌生嗌死食必理痛呀 你人格分裂
定係笑到肚痛所以要止痛
定係笑到肚痛所以要止痛

做樣咋屌
Pish
定係笑到肚痛所以要止痛

做樣咋屌

蠢到自打嘴巴都唔知
都唔知係咪佢老母生少左個腦俾佢
Pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞