[屠龍戰士]個肥婆知唔知醜3

1001 回覆
161 Like 2 Dislike
最仆街係將原告變成被告
明明就係佢做雞小李先同佢分手
依家變咗小李唔信清白所以分手

小李由一個受害者
變成一個賤男人
個豬鏈球菌真係要仆街死
舊相

個肥婆無業寄居喺小李屋企,喺人地屋企自拍性感照要嚟做雞搵客用不特只,原來仲要反客為主屌柒小李朝早整醒佢。小李仲要道歉

個死肥西好無恥
肥婆都可以做g而唔係做豬

人地話問心無愧
舊相

個肥婆無業寄居喺小李屋企,喺人地屋企自拍性感照要嚟做雞搵客用不特只,原來仲要反客為主屌柒小李朝早整醒佢。小李仲要道歉

個死肥西好無恥

真係好仆街……咁都忍到
舊相

個死肥西好無恥

真係好仆街……咁都忍到

咁撚賤嘅

人地話問心無愧

屌佢緊係無愧啦,連人格同心都無,做雞係佢來講係見得光嘅挽錢手段來之嘛,緊係問心無愧啦。 臭雞知啦 屌呀小李唔忍你做雞最撚錯呀嘛 仆街你老母臭閪啦。

人地話問心無愧

屌佢緊係無愧啦,連人格同心都無,做雞係佢來講係見得光嘅挽錢手段來之嘛,緊係問心無愧啦。 臭雞知啦 屌呀小李唔忍你做雞最撚錯呀嘛 仆街你老母臭閪啦。

做雞都無愧 真係黑人問號

人地話問心無愧

做雞都無愧 真係黑人問號

你咁既樣
有男友都算執到啦
仲要做雞
舊相

個死肥西好無恥

小李
屌好無恥
舊相

個死肥西好無恥

小李

重温肥婆與小李走過的路
舊相

個死肥西好無恥

小李

重温肥婆與小李走過的路

惡爺到
理性討論

冇追post

究竟有冇真憑實據女事主係kawaii_160?

俾人偷圖開假ig嘅可能性存唔存在?

一黎正常人都唔會覺得咁嘅樣可以做雞搵食

二來都未有恩客出現俾證據

5P字肥龍新移民放閃姣西還5P字肥龍新移民放閃姣西

做雞係另外一回事

繼蔣狗同思狗之後

都係唔好跟車太貼

你睇返指甲 下巴
99%係佢

仲有用正身IG Follow 做雞 IG

用正身ig follow做雞ig係低能到出撚晒奇

從金田一嘅角度去諗

會唔會係佢一向follow開嘅仇家嘅ig?

都唔代表係100%肥西係老母雞

有冇幫襯過嘅可以cap圖睇下?

做過雞實有其他證據嘅

暫時疑點利益歸與被告

記得好似有張恩客車河圖

呢張?

無錯

「黎左香港甘多年」

條臭雞肥蝗唔單止係新移民, 仲要係支那人底, 唔怪得咁有雞性
哇屌肥雞都有護主犬,痴撚線
支拿肥雞食屎啦
舊相

哇屌, 條肥婆覺得好撚好笑? 我覺得條肥婆好撚閪喎
舊相

哇屌, 條肥婆覺得好撚好笑? 我覺得條肥婆好撚閪喎

自己小小事就發脾氣呢d 咁樣衰既事 點解仲會有面post上網

你sure價錢低廉?

人家可不是幾百蚊的便宜貨
新移民 死返東莞做雞啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞