[屠龍戰士]個肥婆知唔知醜3

1001 回覆
161 Like 2 Dislike
整合版ig: fatfat_ptgf

yan_11_7_

你指應該將id改哩個名

http://instagram.com/yan_11_7_

得一張圖
問心無愧

屌你老味有冇廉恥
話說 原來我見證住呢件事發生
果晚已經好振撼
估唔到佢有仔 仲要係雞

巴/絲你嗰晚見到覺得好振撼所以影底左?

我估唔到振撼到呢個地步
自己都不敢相信

原先個角度果張呢?
其實小李應該仲有得高,拎副心機返去打波仲好啦

哇屌

負評俾張相

肥西佔畫面三分二

巴/絲你嗰晚見到覺得好振撼所以影底左?

我估唔到振撼到呢個地步
自己都不敢相信

原先個角度果張呢?
其實小李應該仲有得高,拎副心機返去打波仲好啦

哇屌

負評俾張相

肥西佔畫面三分二

手臂粗過我小腿
屌你老母,未見過有人p圖用snow都仲係咁撚樣衰 小李點解對住佢扯得起?

屌 形容得好貼切
舊相

個肥婆無業寄居喺小李屋企,喺人地屋企自拍性感照要嚟做雞搵客用不特只,原來仲要反客為主屌柒小李朝早整醒佢。小李仲要道歉

個死肥西好無恥

小李

嘩啲性格閪到 串過馬撚
上一次連登推一次
舊相

個肥婆無業寄居喺小李屋企,喺人地屋企自拍性感照要嚟做雞搵客用不特只,原來仲要反客為主屌柒小李朝早整醒佢。小李仲要道歉

個死肥西好無恥

小李

嘩啲性格閪到 串過馬撚

仲要打殘體字
你話靚女咁串就話姐,肥婆有咩資格咁串呀 小李好慘
舊相

個死肥西好無恥

小李

嘩啲性格閪到 串過馬撚

仲要打殘體字
你話靚女咁串就話姐,肥婆有咩資格咁串呀 小李好慘

想像下 俾佢訓醒成面油 啲脂肪fing fing下
仲閪住面發你脾氣
「我搵盞燈射住你得唔得啊!」

小李

[故事重組]
2016年11月11日,肥婆鄧欣怡與小李只係相識四日就閃電一齊咗,兩個人根本完全都未了解對方。小李更加估唔到呢個枕邊肥妹,背後竟然係一隻有錢就上得嘅臭雞......

[故事重組第二集]
2016年11月8日,肥婆鄧欣怡同小李相識第二天。

自細俾阿媽話佢唔長肉嘅小李,一直好想自己變得高大一啲,所以一直抑壓得對於魁梧身軀,都有一種特別嘅愛慕。

喺巧合嘅機會下,小李認識咗鄧欣怡──一個擁有《進擊的巨人》奇行種一般龐大身驅嘅肉盾。情竇初開嘅小李面對眼前呢塊肥肉,心裡充滿莫名其妙嘅感覺。係戀愛?定係只係想自己變健碩嘅心底渴望嘅反應?小李傻傻的分不清楚。

經過一晚鄧欣怡生日派對的狂歡過後,小李一直忘不了肥肉嘅大叫大笑嘅樣子。讀書時從來都未遇過咁唔顧儀態,咁大癲大肺,咁真嘅女仔。小李覺得自己戀愛了。

第二日小李膽粗粗約咗鄧欣怡出街。玩咗一日,喺麥當勞食晚餐嘅時候,「我...我...鍾意你...」小李怕醜細細聲講。「咩話?聽唔到呀,大聲啲啦!」鄧欣怡食住薯條喝狗般口吻回答。「我鍾意你...」小李吞口水後重覆再講。「吓?......你講真㗎?」鄧欣怡放低薯條一面驚訝。「係...係呀...」小李心跳得好快,開始想縮沙。

鄧「我今晚先答你呀。我地合照吖!」
李「哦...好,好呀...」
(咔嚓)
鄧「今日好多謝你陪我玩咗一日呀,今晚睇我IG吖!ID係yan_11_7_。好啦拜拜!」

分別後,鄧欣怡轉個街口往巴士站走去。『哈哈哈哈,吖!!!哇!!開心死我啦,個靚仔話鍾意我呀!!吖!!!我係咪發緊夢呀!!!!』鄧欣怡心裡面歡喜若狂尖叫著。

「唔得,我唔可以咁快應承佢,要俾佢知道我呢啲天生麗質嘅美少女,係好多人追㗎!要佢俾時間我考慮下,嘿嘿!」鄧欣怡心裡盤算著。「等我post合照覆返佢順便等班friend子羨慕下先!」

摩牙
好文共賞笑撚死。
其實小李好慘 佢全樣果啲ig 有冇得打格。
ig follow人會係explore 度show 出黎架
咁既樣都有人同佢表白
佢仲要考慮
真係只識幾日就一齊左!?
我諗緊會唔會其實係15年11月7識 16年11月11一齊
想像唔到以小李既條件,揀初戀對象咁快就落定手 仲食得咁肥膩
用tg啦屌
咁既樣都有人同佢表白
佢仲要考慮

佢呢d賤女人身在褔中不知褔,
失去所有野先適合條仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞