[屠龍戰士]個肥婆知唔知醜3

1001 回覆
161 Like 2 Dislike
理性討論

冇追post

究竟有冇真憑實據女事主係kawaii_160?

俾人偷圖開假ig嘅可能性存唔存在?

一黎正常人都唔會覺得咁嘅樣可以做雞搵食

二來都未有恩客出現俾證據

5P字肥龍新移民放閃姣西還5P字肥龍新移民放閃姣西

做雞係另外一回事

繼蔣狗同思狗之後

都係唔好跟車太貼

你睇返指甲 下巴
99%係佢

仲有用正身IG Follow 做雞 IG

用正身ig follow做雞ig係低能到出撚晒奇

從金田一嘅角度去諗

會唔會係佢一向follow開嘅仇家嘅ig?

都唔代表係100%肥西係老母雞

有冇幫襯過嘅可以cap圖睇下?

做過雞實有其他證據嘅

暫時疑點利益歸與被告

算啦 又唔追返post
你出返去啦好嘛
Push
理性討論

冇追post

做雞係另外一回事

繼蔣狗同思狗之後

都係唔好跟車太貼

你睇返指甲 下巴
99%係佢

從金田一嘅角度去諗

做過雞實有其他證據嘅

暫時疑點利益歸與被告

如果你係個肥婆
一早見到有人拎咗自己啲相陷害佢
你第一時間除咗follow佢之外
就唔會做其他野?
你可以dm問佢點解有你啲相
又可以話比條仔知
甚至係報警
但係
個肥婆一樣麵無做過
佢無證據證明自己俾人屈
條石春路好慘

美極石春路
無追post一係食花生一係岀返去
隻臭雞無做錯講咩對唔住
冇樣冇身材冇錢兼冇品,小李肯定係真愛 但係155真係咁値得巴絲吹奏咩 唔知係咪得我覺得小李好MK

本來默默追post,見到隻豬型雞否認即刻忍唔住
隻豬型雞,最大優點係有自信,學江華咁講,你就係對自己太有信心
你一定唔係幾百蚊既便宜貨啦,行落街市,豬肉幾十蚊一斤,你起碼幾千蚊啦
衰撚左咪學其他人咁深潛囉,又要唔知醜扮死,冇人可憐就扮比人陷害
網紅,同你班殘字蝗一齊食屎啦

好慘啦 唔好再怪小李啦。
人地話曬第一次比個豬西ptgf食左
我相信佢唔係mk mk一早已大堆fd食女啦 使食豬西

小李絕對唔mk 好好人
利申同中學
分手就分手啦
仲要send咁多廢話俾小李搏乜姐
根本搏緊小李同情心返轉頭同你一齊
冇樣冇身材冇錢兼冇品,小李肯定係真愛 但係155真係咁値得巴絲吹奏咩 唔知係咪得我覺得小李好MK

本來默默追post,見到隻豬型雞否認即刻忍唔住
隻豬型雞,最大優點係有自信,學江華咁講,你就係對自己太有信心
你一定唔係幾百蚊既便宜貨啦,行落街市,豬肉幾十蚊一斤,你起碼幾千蚊啦
衰撚左咪學其他人咁深潛囉,又要唔知醜扮死,冇人可憐就扮比人陷害
網紅,同你班殘字蝗一齊食屎啦

好慘啦 唔好再怪小李啦。
人地話曬第一次比個豬西ptgf食左
我相信佢唔係mk mk一早已大堆fd食女啦 使食豬西

小李絕對唔mk 好好人
利申同中學

真係得155?
推post推到佢仆街
理性討論

冇追post

做雞係另外一回事

繼蔣狗同思狗之後

都係唔好跟車太貼

你睇返指甲 下巴
99%係佢

從金田一嘅角度去諗

做過雞實有其他證據嘅

暫時疑點利益歸與被告

記得好似有張恩客車河圖
不過條女真係好仆街,到而家仲可以扮比人屈,真係可笑
理性討論

冇追post

做雞係另外一回事

繼蔣狗同思狗之後

都係唔好跟車太貼

你睇返指甲 下巴
99%係佢

從金田一嘅角度去諗

做過雞實有其他證據嘅

暫時疑點利益歸與被告

記得好似有張恩客車河圖

呢張?
點解仲可以厚臉皮到唔認
大陸種真係貪賤柒
條女160
咁小李有無155
小李 唔好因爲身高而自暴自棄啊
你會搵到個可愛細細粒嘅女朋友

依家咪有個細細粒
理性討論

冇追post

做雞係另外一回事

繼蔣狗同思狗之後

都係唔好跟車太貼

你睇返指甲 下巴
99%係佢

從金田一嘅角度去諗

做過雞實有其他證據嘅

暫時疑點利益歸與被告

巴打講到好似好多人叫雞會自拍兼留食評咁
靚雞都唔會啦,何況肥雞
大陸豬
又肥又樣衰小李,打個飛機清晰下頭腦啦,呢啲豬閪要不得
理性討論

冇追post

做雞係另外一回事

繼蔣狗同思狗之後

都係唔好跟車太貼

你睇返指甲 下巴
99%係佢

上文兩張相我有睇

但係都有機會係肥婆同朋友開心share私密相

跟住被仇家盜用開ptgf ig?

唔係話幫件肥婆

只係希望鞭屍都有根有強姐

呢位巴打是咪弱智?
咁唔顯得你有批判性思考
係顯得你弱智
理性討論

冇追post

做雞係另外一回事

繼蔣狗同思狗之後

都係唔好跟車太貼

你睇返指甲 下巴
99%係佢

從金田一嘅角度去諗

做過雞實有其他證據嘅

暫時疑點利益歸與被告

靚雞都唔會啦,何況肥雞

話比人知我愛重囗味肥雞
理性討論

冇追post

做雞係另外一回事

繼蔣狗同思狗之後

都係唔好跟車太貼

你睇返指甲 下巴
99%係佢

從金田一嘅角度去諗

做過雞實有其他證據嘅

暫時疑點利益歸與被告

靚雞都唔會啦,何況肥雞

話比人知我愛重囗味肥雞

佢個做雞ig之前話有客帶佢遊車河
佢正身就po呢幅
理性討論

冇追post

做雞係另外一回事

繼蔣狗同思狗之後

都係唔好跟車太貼

你睇返指甲 下巴
99%係佢

從金田一嘅角度去諗

做過雞實有其他證據嘅

暫時疑點利益歸與被告

如果你係個肥婆
就唔會做其他野?
又可以話比條仔知
甚至係報警
但係
個肥婆一樣麵無做過
佢無證據證明自己俾人屈

就係想要咁嘅答案 唔該巴打

都明白肥雞人人得而誅之

但係理據都係要講 事非要分清

大家隔住個moon又唔係當事人

抱懷疑態度都係唔想炒車
理性討論

冇追post

做雞係另外一回事

繼蔣狗同思狗之後

都係唔好跟車太貼

你睇返指甲 下巴
99%係佢

從金田一嘅角度去諗

做過雞實有其他證據嘅

暫時疑點利益歸與被告

如果你係個肥婆
就唔會做其他野?
又可以話比條仔知
甚至係報警
但係
個肥婆一樣麵無做過
佢無證據證明自己俾人屈

就係想要咁嘅答案 唔該巴打

都明白肥雞人人得而誅之

但係理據都係要講 事非要分清

大家隔住個moon又唔係當事人

抱懷疑態度都係唔想炒車

其實追post好難咩

「搵翻份工」
原來仲連工都唔做,終日游手好閒,喺小李屋企黐飲黐食,好撚過份!咁撚大食食窮人咩!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞