[屠龍戰士]個肥婆知唔知醜3

1001 回覆
161 Like 2 Dislike

人地話問心無愧

屌佢緊係無愧啦,連人格同心都無,做雞係佢來講係見得光嘅挽錢手段來之嘛,緊係問心無愧啦。 臭雞知啦 屌呀小李唔忍你做雞最撚錯呀嘛 仆街你老母臭閪啦。

做雞都無愧 真係黑人問號

你咁既樣
有男友都算執到啦
仲要做雞

件人形豬性格咁撚差..又臭串..

點解小李要咁傻

你sure價錢低廉?

人家可不是幾百蚊的便宜貨

件人形豬性格咁撚差..又臭串..

點解小李要咁傻

其實係咪可以話佢生豬閪癌 仆街人哋果啲公主癌病 呢條臭雞就係豬閪癌
整合版ig: fatfat_ptgf

做到嘢

yan_11_7_

你指應該將id改哩個名
改歌

原曲: 鄭欣宜 - 女神

乞Pandora 欣怡會脫下來
李是可憐 不要為臭雞 心痛悲哀
改歌

原曲: 鄭欣宜 - 女神

Pandora 欣怡會脫下來
李是可憐 不要為臭雞 心痛悲哀
屌 一follow個page
馬上有幾個fd問我
做乜你咁夠薑用真身叫ptgf
馬上有幾個fd問我

乜宜家follow人都會俾自己d fd知架咩

Btw, 係我唔啱 頭先唔記得開返個ig做public 搞到你㩒左follow
馬上有幾個fd問我

Btw, 係我唔啱 頭先唔記得開返個ig做public 搞到你㩒左follow

我都唔知佢地點解知
馬上有幾個fd問我

我都唔知佢地點解知

但真係柒咗
我諗好多人以為我係雞蟲今次真係屌你老母
咁依家個ig叫咩名
屌你老母,未見過有人p圖用snow都仲係咁撚樣衰 小李點解對住佢扯得起?
本身仲諗住潛下水,但見到個臭G話自己問心無愧,禾真係巧嬲啊
小李你真係死得好慘啊,俾個臭G戴完帽又鞭屍話你唔信佢
屌你老母,未見過有人p圖用snow都仲係咁撚樣衰 小李點解對住佢扯得起?

唔好放過條臭雞
小李好慘
條肥婆真係厚顏無恥!!!唔推唔得!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞