[屠龍戰士]個肥婆知唔知醜3

1001 回覆
161 Like 2 Dislike
理性討論

冇追post

究竟有冇真憑實據女事主係kawaii_160?

俾人偷圖開假ig嘅可能性存唔存在?

一黎正常人都唔會覺得咁嘅樣可以做雞搵食

二來都未有恩客出現俾證據

5P字肥龍新移民放閃姣西還5P字肥龍新移民放閃姣西

做雞係另外一回事

繼蔣狗同思狗之後

都係唔好跟車太貼

你睇返指甲 下巴
99%係佢

上文兩張相我有睇

但係都有機會係肥婆同朋友開心share私密相

跟住被仇家盜用開ptgf ig?

唔係話幫件肥婆

只係希望鞭屍都有根有強姐

呢位巴打是咪弱智?
咁唔顯得你有批判性思考
係顯得你弱智

呢啲唔係叫批判思考

係理性邏輯推敲

benefit of doubt可以保障每一個人嘅自由同埋尊嚴

呢度係連登唔係師奶法庭

巴打想要咩證據先覺得可信?
碌鳩插住肥雞嘅全身照?

我只係指出除咗ig同事主facebook

三個post都冇第三方嘅證據

我都覺事主follow返ptgf ig係可疑

但借刀實在太普遍

99%同100%肯定係兩回事

同契哥游車河

我又唔識事主點知係唔係真係契哥?

你哋識揸車嗰條友咩?

係唔係主觀講係就唔可以提出質詢?

冇反對你地鬧

冇話事主唔係雞

的確係肥係醜係黑人憎

只係寧縱勿枉

而且事主唔承認

後來嘅人大把人唔會追post

將來一樣會有人問係咪跟車太貼

我都係想知情既人士 例如事主男朋友/幫襯過嘅人/識佢既朋友推更多證據幫大家一把

柒頭追哂po先黎講野啦
上面個正義撚無追post就死撚開啦屌你老母

咪係
Po都未追哂就黎懶獨醒咁
仲要打咁大段野
用打字既時間留返黎追文仲好過

咪係
仲要打咁大段野

條傻仔唔係弱智
就係條女上黎洗白

指甲、正身follow ig、遊車河圖

三件事同時間發生又互不相干機會率
夠你中六合彩二獎啦
借刀點借到影指甲圖、借到你正身follow做雞ig?一個女仔follow ptgf ig做乜?

死肥婆一開始認完轉頭就扮無知唔認
10成係聽完fd安慰話起底借刀好普遍
跟住就扮傻扮懵話自己都係

搵條撚信咩死豬西

咪係
仲要打咁大段野

條傻仔唔係弱智
就係條女上黎洗白

夠你中六合彩二獎啦
借刀點借到影指甲圖、借到你正身follow做雞ig?一個女仔follow ptgf ig做乜?

搵條撚信咩死豬西

咩都係假
最main嗰樣係條女自己話做左唔見得光既事
已經講到好白
班正義撚追曬po先講嘢啦 肥婆一開頭都認左啦,又大把證據證明,如果唔係佢都唔會同小李散啦 你班正義撚打埋d懶係理性既嘢,麻煩你地追下po先啦戅鳩鳩咁
班正義撚追曬po先講嘢啦 肥婆一開頭都認左啦,又大把證據證明,如果唔係佢都唔會同小李散啦 你班正義撚打埋d懶係理性既嘢,麻煩你地追下po先啦戅鳩鳩咁

正義撚食屎

咪係
仲要打咁大段野

追晒

都係疑似

企喺司法嘅角度你地呢班人好可悲

可能你地係岩嘅

希望你哋唔會將想睇人仆街嘅慾望凌駕於求真

咪係
仲要打咁大段野

條傻仔唔係弱智
就係條女上黎洗白

夠你中六合彩二獎啦

搵條撚信咩死豬西

講得好岩
傻西以為自己真係呃到人
咁撚多巧合咩 呃撚埋自己呀笨

咪係
仲要打咁大段野

追晒

都係疑似

可能你地係岩嘅

追晒都咁on9大家可以無視呢個正義撚

咪係
仲要打咁大段野

追晒

都係疑似

可能你地係岩嘅

show blocked user

咪係
仲要打咁大段野

追晒

都係疑似

可能你地係岩嘅

關你撚事咩正義撚
咁正義有獎分呀?有免費雞屌呀?
有花生你就食啦,係到嘰哩咕嚕扮理性
乜撚野都可以話有疑點
你唔好話d相係「移花接木」?
眾人皆醉你獨醒?
Ok網絡公審
肥c可唔可以加埋條女認錯圖
「做了一些沒臉見人的事😊」
呢個豬鏈球菌連絲打都唔入嚟撐
條on9仔追晒都咁撚樣都係可以無視
Pish
Ok網絡公審

係條女唔識冷處理先搞成咁
哇...人型豬
呢個豬鏈球菌連絲打都唔入嚟撐

相信有唔少絲打入左黎屌埋一份
推到個肥婆仆街死
話要有第三方證供都幾ON9
有心釣PTGF 既都唔會搵件肥婆黎釣
有心食肥雞既更加唔會將件咁羞恥既事講出黎
況且到真係有個咁既第三方出黎
到時你咪又係話要確認佢講既係咪屬實唔排除有人造假
睇黎真係要搵張勇士屌肥雞既相上面位巴打先會滿意
呢個豬鏈球菌連絲打都唔入

哈哈絲打我邊句有撐肥婆?

我支持嘅係The benefit of the doubt goes to the defendant

好大可能 不一定等如 事實

當然法庭都有判錯案嘅時候
樓上條on9正義撚 仲好意思大大聲有追post
我就由第一個post睇到而家
明明開頭都係笑隻雞肥/柒 到慢慢搵到隻肥雞搵正身follow自己ig 相同指甲 肥豬手 所謂契哥云云
如果佢身無屎 理直氣壯 做咩要private個ig 仲改晒名 又貼圖話自己做錯事又話自殺又盛 而唔係報警 ?樓本成件事都好似砌緊併圖咁 逐塊逐塊併 你條柒頭就懶醒懶係眾人皆醉咁出黎話自己邏輯性思考 塊併圖咁砌係錯嫁 你慢慢隔住個"moon"(條on9打)做神探金田一啦
呢個豬鏈球菌連絲打都唔入

哈哈絲打我邊句有撐肥婆?

我支持嘅係The benefit of the doubt goes to the defendant

好大可能 不一定等如 事實

當然法庭都有判錯案嘅時候

屌呢度法庭咩 走啦理性撚,最撚叻係你啦
話左小李好矮160都無,無人信
不過可以證實小李一定唔mk
除左矮左啲之外真係無咩缺點

利申,中學同學
唔知正義巴打係讀LAW讀上腦定點
但如果你要證明係事實既話睇黎要搵到張勇士屌肥雞既相先滿足到你啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞