[屠龍戰士]個肥婆知唔知醜3

1001 回覆
161 Like 2 Dislike

講得出做得到先好呀
咪再纏住小李

如果真係唔會纏住就直頭自動消失喇~咪又係度博同情。
178日
推到2018
條石春路好慘
肥婆晚晚要食牛腩運動又唔做
本身條臭雞唔咁多爹應該呢件事3-5日後就完美落幕
係得閒先會比人拎番出黎bin一bin c
屌你宜家又唔撚認? 話無做過?
肥西支臭雞 快啲死唔該
邊個咁得閒借刀殺豬呀係睇唔過眼你隻豬閪都出嚟做ptgf仲要唔係幾百蚊便宜貨
冇樣冇身材冇錢兼冇品,小李肯定係真愛 但係155真係咁値得巴絲吹奏咩 唔知係咪得我覺得小李好MK

本來默默追post,見到隻豬型雞否認即刻忍唔住
隻豬型雞,最大優點係有自信,學江華咁講,你就係對自己太有信心
你一定唔係幾百蚊既便宜貨啦,行落街市,豬肉幾十蚊一斤,你起碼幾千蚊啦
衰撚左咪學其他人咁深潛囉,又要唔知醜扮死,冇人可憐就扮比人陷害
網紅,同你班殘字蝗一齊食屎啦
冇樣冇身材冇錢兼冇品,小李肯定係真愛 但係155真係咁値得巴絲吹奏咩 唔知係咪得我覺得小李好MK

隻豬型雞,最大優點係有自信,學江華咁講,你就係對自己太有信心
你一定唔係幾百蚊既便宜貨啦,行落街市,豬肉幾十蚊一斤,你起碼幾千蚊啦
衰撚左咪學其他人咁深潛囉,又要唔知醜扮死,冇人可憐就扮比人陷害

好慘啦 唔好再怪小李啦。
人地話曬第一次比個豬西ptgf食左
我相信佢唔係mk mk一早已大堆fd食女啦 使食豬西
係咪真係貼街招 上面已經有人整咪

好慘啦 唔好再怪小李啦。
人地話曬第一次比個豬西ptgf食左
我相信佢唔係mk mk一早已大堆fd食女啦 使食豬西

MK妹進化哂,已經唔係十年前既MK妹 就好似ptgf都進化哂,連豬都可以做
近幾年既MK妹揀仔都係睇錢,睇小李唔多似有錢
比人踢左出黎仲唔認?
潛水分好過啦
做雞做到個樣咁柒

又要用殘體字仲寫埋d懶係感性既紓情文 真係死臭雞
仆佢個街
之前又話食必利痛自殺
而家仲見到佢嘅

肥婆真係唔抵可憐
做雞俾人踢爆就咪出聲啦
由件事淡咗咪算

喂你打埋哂呢啲文
又講到自己無做過
啲相擺到明係你自己po啦死肥婆
講到得自己先係受害者

你知唔知你咁做只會令自己更乞人憎咋
仆你個街
理性討論

冇追post

究竟有冇真憑實據女事主係kawaii_160?

俾人偷圖開假ig嘅可能性存唔存在?

一黎正常人都唔會覺得咁嘅樣可以做雞搵食

二來都未有恩客出現俾證據

5P字肥龍新移民放閃姣西還5P字肥龍新移民放閃姣西

做雞係另外一回事

繼蔣狗同思狗之後

都係唔好跟車太貼
理性討論

冇追post

做雞係另外一回事

繼蔣狗同思狗之後

都係唔好跟車太貼

你睇返指甲 下巴
99%係佢
理性討論

冇追post

做雞係另外一回事

繼蔣狗同思狗之後

都係唔好跟車太貼

你睇返指甲 下巴
99%係佢

仲有用正身IG Follow 做雞 IG
理性討論

冇追post

做雞係另外一回事

繼蔣狗同思狗之後

都係唔好跟車太貼

你睇返指甲 下巴
99%係佢

上文兩張相我有睇

但係都有機會係肥婆同朋友開心share私密相

跟住被仇家盜用開ptgf ig?

唔係話幫件肥婆

只係希望鞭屍都有根有強姐
理性討論

冇追post

做雞係另外一回事

繼蔣狗同思狗之後

都係唔好跟車太貼

你睇返指甲 下巴
99%係佢

無錯
真係明眼人一睇就知
佢到而家仲同全世界講話唔係佢根本係掩已盜鈴
理性討論

冇追post

做雞係另外一回事

繼蔣狗同思狗之後

都係唔好跟車太貼

你睇返指甲 下巴
99%係佢

無錯
真係明眼人一睇就知
佢到而家仲同全世界講話唔係佢根本係掩盜鈴
理性討論

冇追post

做雞係另外一回事

繼蔣狗同思狗之後

都係唔好跟車太貼

你睇返指甲 下巴
99%係佢

上文兩張相我有睇

但係都有機會係肥婆同朋友開心share私密相

跟住被仇家盜用開ptgf ig?

唔係話幫件肥婆

只係希望鞭屍都有根有強姐

如果係借刀先無咁得閒做到成單懸案去陷害佢
我一直追live, 係有巴打順藤摸瓜咁搵到佢正身ig
佢衰on9先借比人發現到
理性討論

冇追post

做雞係另外一回事

繼蔣狗同思狗之後

都係唔好跟車太貼

你睇返指甲 下巴
99%係佢

用正身ig follow做雞ig係低能到出撚晒奇

從金田一嘅角度去諗

會唔會係佢一向follow開嘅仇家嘅ig?

都唔代表係100%肥西係老母雞

有冇幫襯過嘅可以cap圖睇下?

做過雞實有其他證據嘅

暫時疑點利益歸與被告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞