[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (40) 2021一定要見面呀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
其實有啲嬲
點解佢地唔係水晶二期開live
我見winner佢地成日都live
大爺除左島主冇一個有興趣開live
個人官咖同IG又畀YG限制同飯傾計
2021 希望快樂
求jekki回歸 可以睇到演唱會

To: 各位有上水冇上水既連登小黃 & 沒有連登acct既港黃朋友

祝各位新年快樂
希望2021年4位水晶同小黃身體健康
時時刻刻都珍惜依個討論區仲存在緊既每分每秒
雖然上水既人唔係好多
但依幾年我喺度認識左好多小黃朋友
我能夠喺依度同大家暢所欲言傾水晶既每一件事 真係非常感恩
連登討論區既存在唔係永遠必然
祝福依度同水晶一樣可以長長久久

期待1月新歌
期待組團去韓國睇水晶concert既一日
更期待香港重獲光明既一日
https://www.instagram.com/p/CJd9qTUBxde/

用張廿年前既舊相慶祝新年 (想post 6人合照都攞無挑果張啦)
幾時先肯向前走 而唔係不斷望翻轉頭?
新年快樂~
2020靠住水晶同大大撐過好多難頂嘅moments 當然仲要多得你哋圍爐取暖 2921一定要幸福快樂呀 水晶同小黃都係 大家愛嘅人都要幸福快樂!
我上次食韓國野間餐廳播緊couple 聽到勁開心

btw各位新年快樂 無論係水晶定係小黃
希望大家都健健康康 幸福快樂
希望今年可以去韓國見面啦
祝亂流下平安
[단독 선공개] 美친자 은지원의 폭주에 찐분노🔥하는 안영미

【獨家先公開】在美瘋殷志源的暴飲下憤怒🔥的安英美

https://tv.naver.com/v/17617302

條片要睇
3分幾鐘嫁

水晶重生2週年
希望所有野都可以快啲回復正常
話說我試過夢見同大家喺呢到傾水晶如果有日熄登嘅話都唔知去邊圍爐
@米兔的韓流生活

【iMBC】[《感性Camping》宋旻浩“出道後沒有戀愛”]將於1日播出的JTBC《感性Camping》第11集中殷志源-宋旻浩在濟州島浪漫野營的同時也坦誠地表達了對戀愛的想法。此次節目邀請了安英美-朴娜萊-MAMAMOO頌樂-Apink孫娜恩-朴素丹等嘉賓,一邊品嚐只能在濟州島品嚐到的露營料理,一邊就戀愛進行了坦誠的對話。

當宋旻浩被問到“有沒有戀愛的想法”時,回答表示:“每天都很孤獨。出道後,一次都沒有談過戀愛”,令大家震驚不已。殷志源雖然偶爾會感到孤獨,但是與在電視上看到的“瘋子”角色不同,“在女人面前很害羞,沒有自信的類型”,意外地展現了戀愛新手的樣子。

另外,節目還將進行朴娜萊的現場活動《感性露營》的理想型世界杯,宋旻浩選擇的《感性露營》中我的理想型1位是誰,備受粉絲們的關注。該節目將於韓國時間1日晚9時播出 。期待~

https://weibo.com/2602644737/JB8AC63g3
殷志源雖然偶爾會感到孤獨,但是與在電視上看到的“瘋子”角色不同,“在女人面前很害羞,沒有自信的類型”,意外地展現了戀愛新手的樣子。

但係佢有幾首歌都係講去夜店溝女喎
不過佢嘅怕醜又真係從一而終
到而家對住啲鍾意佢嘅女仔都好怕醜
鍾意果啲可能唔怕醜呢
好想當面瘋狂稱讚佢
然後睇佢怕醜個樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞