[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (40) 2021一定要見面呀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
其實係咪真係有班人唔知信和有得訂碟真心問
就算唔搵Minishop 隔離skymusic 都有喇
又平又快第二日就有差唔多同韓國同步咁濟
我見大陸仲等緊物流
大陸要清關嘛
耐係正常
其實有追星經驗都應該知信和有得買
除非飯站平得過信和啫
唔係唔駛跟飯站買
[TSKS]白father:不要停止料理.E27.201226.中字

https://www.bilibili.com/video/BV165411H7em
估唔到佢都係gmarket訂 咁自己訂都得啦 又唔洗就時間出去交收
仲以為佢係直接係個啲韓國碟舖到訂
我本身都諗住係gmarket訂 但計埋運費都係信和抵啲 本野太重要硬食運費
唔明點解minishop可以做到咁平 又快
gmarket既運費真係貴
以前我買水晶野都會喺gmarket買
但唔會只係買一樣野
都係搭兩三樣野先畀錢
Minishop做到咁平應該係因為佢地會一次過攞唔同idol既貨
再一齊運返黎 所以做到平D
分分鐘佢地攞貨有批發價??
我見佢地舖頭出面既箱都係印synnara
應該拎得多有批發價
記得之前winner不運回有搵過synnara
佢哋拎得啲貨夠多係可以壓低個價
【中字】20201226 頻道15夜YT直播殷志源相關翻譯cut

https://www.bilibili.com/video/BV14i4y1w7Mu
白father
大大話唔鍾意食水芹
上次新西竟然會揀西芹嚟食
呢兩樣嘢唔係差唔多味㗎咩
食西芹係因為之後食既野好油膩?
同埋大大跟開美國文化係咁食?
水芹好似係生
所以大大唔鍾意食?
佢地啲水芹是咪等於唐芹
食開嘅人會話其實唔同味
但係我唔鍾意食就覺得兩隻都係一樣
都係唔會擺落口嘅野
大大今集好活躍喎
問題兒童除咗成日發問仲有梁世炯成日cue大大
所以好多鏡頭
但係宋尹亨除咗開場介紹外無人提過佢個名
同舒華一樣變咗佈景版
果三樣菜我覺得中間果個最廢
反而最想食第3樣 係難整D
第1樣其實都好普通

同埋D食譜都唔講分量
下下要人自己估落幾多都好難煮
佢跟MONSTA X一樣dum埋落去一齊炒係咪會好啲
但個個冷面真係..
感覺佢地好多都係格硬話好食
我都唔識分
芹菜類嘅物體我都唔食
嗰個冷麵我都覺好廢
除咗易整諗唔到有乜好處
所以大大最老實話唔好食
12/30 Hoony's YouTube LIVE Stream!

https://kangsunghoon.modoo.at/?link=6wm644v6&messageNo=54&mode=view

Hello to all of Hoony's Fans!

Hoony will be going LIVE on Wednesday, December 30th @ 9PM (KST) on his official YouTube Channel!

For this week's show, we will finally announce the name for Hoony's subscribers, as well as songs,

AND… Hoony also has something special to share with all of you!

So please tune in and watch this week's show! (You wouldn't want to miss it )

*Due to the current restrictions regulated by the Korean Government, we will be operating the broadcast with only 4 people in the studio.
KPOP界小粉紅
成日出征
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞