[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (40) 2021一定要見面呀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
篇野有骨dklm
其實問水晶站個意義唔知係邊
夠薑去問yg喇吊
跟本佢地就唔會取消個名
打篇長文做乜
如果以後畀韓國人以為崔玹碩唔尊重前輩團就好笑嚕
水晶站決定唔到任何野
亦阻止唔到任何野
崔吧班人係寸水晶站將佢地嘅私信擺上台
有啲評論都講得幾啱
你咁PM人表面睇咪有禮貌囉(雖然用意係純粹知會聲你唔會取消個名)
實際上咪綠茶婊一名(嬌情造作到極)
越級碰磁咪呢種人囉
今日真係大開眼界
其實上年中黃已經提左崔中飯撞名
如果崔中飯堅持要用咪用囉
反正崔已經口頭上承認左依個名
崔中站PM畀水晶站都冇任何意義
純知會畀中站聽會繼續用個名啫

15夜對Emart副董事長鄭溶鎮 (정용진)的IG發表了評論

您好,這裡是頻道15夜。

這次是柳熙烈時隔7年寫的歌曲,由金伊娜作詞,由羅暎錫PD監督,由水晶男孩演唱的正宗抒情曲《不要回頭看》將於2月5日(週五)公開。

正如題目為《不要回頭》一樣,這首歌正好是在賣場營業結束時播放的歌曲,歌詞的重點是「不要回頭,我們不是已經結束了嗎」。所以如果可以的話,在音源正式公開的前一天2/4(週四)晚上先公開,不是在其他超市而是在Emart的營業結束的時候,小心地向賣場諮詢一下怎麼樣。

剛好柳熙烈的所屬公司Antenna、水晶男孩還有Emart的象徵顏色是黃色的,這並不是偶然的緣分,對吧?為了延續因為黃色結下的珍貴姻緣,我們帶著滿滿的心意寫下了這樣的評論。

cr.神奇的南煎丸子 微博
所以現在的進度是:
等Emart答復(十五夜提出提前一天在Emart關門時公開莫回頭音源)
Seoul land約定說會在閉園時以最大音量在樂園全部區域播放(就等十五夜送碟了)

Cr. g1_oria_ 微博
好痴線
勁過咩咁多間經紀公司
閉園前同Emart關門前叫人別回頭
咁下次幫唔幫襯好?
啱啱睇到我呆咗 CLS 15夜真係好上心
yg
羅羅親生仔實證
係咪應該醫院同監獄要播
咪係
所有黃色都可以拉埋黎講
羅pd
頭先睇到感動咗 佢搞親嘅所有野好上心
yg今次淨喺負責repost
太有心啦
真心YG有15ya一成都好
又真係比佢r到
羅pd
唔怪得啲更新post我一個都睇唔明啦
痴線羅PD真係搞大件事
運用緊自己嘅影響力去sell水晶
都係羅PD對水晶好 YG
今次YG除咗提供場地錄音同個有食物嘅雪櫃之外仲提供咗啲咩
IG repost 15ya.baby
Vlive post左相
btw啱啱微博睇到佢哋PM水晶站嘅嗰個admin好似話退出崔吧
唔睇第一集佢去同水晶打招呼都唔知佢地有交情
不過可能個個yg後輩到咗公司都要搵佢地打招呼?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞