[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (40) 2021一定要見面呀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
佢自己都嚇親輕左2.4kg
https://www.instagram.com/p/CKNYly3hog0/?igshid=phadsa4yatcf

其實是有兩個版本
(怕沒人知道,有點草草,)
無挑入坑嘅留個名
歡迎歡迎
多啲上黎吹水
呢排呢度應該會熱鬧啲架喇
一齊期待星期五新節目初放送

多口問下係呢排睇返無挑入坑定一早入咗坑近排先發現呢度?
當年無挑入咗坑,就開始追兩日一夜
迷上咗大大
17年去完光州演唱會成為團飯
不過查無此團之後就淨係睇佢地啲綜藝
呢排都係睇大大打機片
有新歌出表示好開心
呢度係好耐之前未有acct. 嘅時候發現嘅
有acct. 之後過來留個名
即係一直有mon po?
我當年都係mon咗po好耐先整到連登ac
你就好喇有去睇現場
我有幾次都撞唔上
上年買哂機票買哂飛又搞成咁
好彩大大solo con掹車邊叫做睇過一次佢地合體
歡迎呀
咁你算係港飯入面比較早入坑果批喎
經歷過18年大地震都冇脫飯應該都真係好鍾意

香港比較少地方可以討論水晶
除左港站外
以我所知有1個唯6 Whatsapp group同1個現役KakaoTalk group討論水晶
然後就係依度

多啲上水傾計 追星都會開心啲嫁
BTW身邊有冇識人飯水晶?
一直想知有幾多人冇連登account喺度mon post
冇account既朋友真係希望你地盡快申請到account入黎上水
之前講左依個討論區可以開放式討論前成員發生既任何事
只要唯6或姜飯想上水
隨時歡迎交換睇法

冇mon 開

其實果次本身係去旅行
之後見到佢地個日子同我夾到
唔識韓文嘅情況下又自己買到飛
就去咗,聽完入坑,有認真去上堂學韓文
之後佢地啲con都飛唔到
有機會真係要去韓國聽一次,氣氛好好
冇入香港啲gp. 傾

身邊有一兩個人會聽佢地啲歌
一兩個咁多
我係幾次都撞咗我去旅行不過目的地唔係韓國
17年聖誕嗰場本身都想去架
見仲有演唱會飛但機票太貴諗住用mile換機票最後wait唔到放棄咗
18年撞啱我去咗歐洲旅行
台灣大大solo就係第一次自己一個人睇show
19年首爾solo con就第一次自己一個人飛去外國睇show
其實都幾正
有啲後悔無撩下周圍啲人r水吹
我見其實好多都自己一個人睇
我身邊一個都無
導到我家姐睇新西已經好大成就
我啲fd話我追埋哂啲阿叔
有追開韓團果啲都係咁同我講
通常啲人問我追邊團 我會話你唔識or殷志源嗰團
如果話水晶男孩 通常得到嘅答覆就係唔識or好老喎
久而久之我就放棄同佢地解釋
一兩個已經好多啦
飯水晶係少數嘛
連我啲老細都問我追嗰啲韓星叫咩
可能水晶男孩個名太柒
講完佢地又唔知乜水
所以我都會講多句佢地係香港冇人識
其實都唔係好老啫
佢地都係大2代團最大果班幾歲啫
試下用島主個tone大聲向你老細讀出SECHSKIES
【Q】DSP新男團的團名好像出來了
"未來少年"
繼SECHSKIES、Fin.K.L、SS501、KARA、rainbow、April、KARD之後第一個韓語名的組合kkk
腦海裡突然浮現出柯南,感覺和預測成員的孫東杓也很適合
據說正在拍出道真人秀,期待!

立即送入青山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞