[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (40) 2021一定要見面呀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
你本身鍾意打機??
竟然
真係第一次聽到人睇佢打機入坑
不過睇佢打機仲有同晶PD啲互動又幾搞笑既
有時間可以睇埋佢啲舞台
佢除咗可愛之外仲有好型
島主已經由行山變左行雪山
因為本身有睇新西遊記
不過真正開始j佢哋係呢排先開始
已經捱夜睇曬啲舞台haha
廿年前都好靚仔跳起一字馬
佢哋是否搞錯了什麼
賊喊捉賊
1314演唱會睇左未?
咩叫qdyf
前隊友飯
救命 睇佢地打野真係好麻煩
成日都唔知up乜
首先你要識蝗語其次你要識音標字母
都唔明打多幾個字有幾難
咁經理人咪要一齊變
島主係咪想求準確度 所以直接攞埋個磅去磅重
點解佢會知行完一定輕左?
因為on9 你永遠唔會理解到支那人諗緊乜
我覺得係因為佢地唔會指名道姓罵人
懶隱喻
我覺得佢地係似單單打打多啲
前隊友呢啲字眼已經冇開名嚟鬧
想鬧人又唔想開名鬧
【獨家】薛民錫下車後的《赤裸的世界史》,外科醫生張恆錫與錄製重啓

https://entertain.naver.com/read?oid=477&aid=0000281708

《赤裸的世界史》在歷史講師薛敏錫下車後,邀請"外科名醫"張恆錫教授作爲第一位專家進行了錄製。

18日SPOTV NEWS採訪稱,tvN《赤裸的世界史》15日與延世醫學院江南severance醫院甲狀腺癌中心教授張恆錫一起錄製了《傳染病篇》。

《赤裸的世界史》是薛民錫在歪曲歷史、剽竊碩士論文後自行下車的,重新整頓版式。以張恆錫教授受邀的《傳染病篇》爲開始,每集都會邀請相關專家,以聽取詳細故事的方式進行錄製。

張恆錫教授是甲狀腺癌治療的權威,被稱爲"外科名醫",曾出演過EBS《名醫》等多個節目。另外,他還以撰寫《外科醫生比金斯》、《連冰箱都不知道的食品真相》、《出診室醫生的嘮叨》等著稱,還留下了新型冠狀病毒感染症(COVID-19)時代的過去傳染病的文明史記錄,是廣爲人知的"潘德尼克歷史"。

殷志源和李惠成參與了當天的錄製。John Park在錄製前一天的14日告訴製作組"因爲身體不適,所以接受COVID-19檢查",錄製當天上午被確診爲COVID-19,因此沒有參加錄製。

《赤裸的世界史》目前正在討論準確的播出日期。tvN相關人士表示: "整理完內部之後會告訴大家。"
變左做醫生與你
維他命2.0
不過改做唔同方面嘅歷史or故事都有趣嘅
會唔會又畀水水笑節目好快摺埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞